Keşfet

Blanket Anemone Green

serkont

Yeni Üye
Ad Soyad
serdar
blanket anemone green xl boy satılık veya takaslık açtığına 25-30 cm çapında oluyor formu ve renleri çok güzeldir alt kısmı turuncu-kırmızı gibi iç kısmı yeşildir.

ewet resim we fiyat lutfen

merhaba arkadaşlar sps ye ağırlık vereceğimden dolayı dün anemon u tank tan çıkardım sump ta olan refigium tankının içine attım.refigiumda sadece 5 watt lık çin malı bir t5 olduğu için renkleri güzel görünmüyor bilginiz olsun ama ona rağmen genede kendisini açıyor şimdi resmini çektim

serkan bey yerinizi ve fiyatı yazabilirmisiniz?

pardon ikinci resim yanlışlıkla eklendi

fiyat 60 usd dir.

Blanket green Anemonun rengi Resimdekinden dahada güzel...

Alan Arkadaşa Şimdiden hayırlı olsun....

Evet Abi Hayırlı Olsun Valla Alanada satanada...

:)

Benim Fraglar Ne zaman Gelecek..

blanket anemone green xl boy satılık veya takaslık açtığına 25-30 cm çapında oluyor formu ve renleri çok güzeldir alt kısmı turuncu-kırmızı gibi iç kısmı yeşildir.
blanket anemone green xl boy satılık veya takaslık açtığına 25-30 cm çapında oluyor formu ve renkleri çok güzeldir alt kısmı turuncu-kırmızı gibi iç kısmı yeşildir.

güncel fiyat 45 usd

blanket anemone green xl boy satılık veya takaslık açtığına 25-30 cm çapında oluyor formu ve renkleri çok güzeldir alt kısmı turuncu-kırmızı gibi iç kısmı yeşildir.

güncel fiyat 45 usd
octopus brunch ve anemon tugrulbey nick li arkadaşa satılmıştır.

serdar abi ye teşekkür ederim göstermiş olduğu ilgiden dolayı vede iç bi yerde arama yaptığım vede çoğu arkadaşın resmini bile görmediği Blanket Anemone Green fotosu..

yaklaşık 25 cm ışık gereksimi normal karidesede bayılıyor:D

Blanket Anemone Green

dsc092251yu0.jpg

dsc092241yd9.jpg

Murat kardeşim hayırlı olsun.

Serdar Bey ö.m atmıştım ama foruma girmeyince kendisine ulaşamadım. Alan arkadaşa hayırlı olsun.

Hayırlı olsun çok güzel bir canlı aldın.10 gün boyunca forumda satılmadı canlı ama suç bendeydi vakit ayırıpta güzel bir resmini çekip koyamadım, o canlının alt kısmı pütürlü ve turuncudur ama dikkat edersen iyi olur başka canlılara değmesin yakıcıdır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar