Keşfet

Blue leg hermit perculayi yedi !!!!

berk111

Yeni Üye
Ad Soyad
Berk
Evet olay konudaki gibi. Evden çıktım. Hersey normaldi. 1 buçuk saat sonra geldim. Bi baktım hermitin kullarından birisi snowflake nin gözüne şaplamış ortasından ayırmış yiyor ... 

baligi aldım attım tabi de 

simdi ne yapmalıyım bu katil burda kalsın mi yoksa baska balıkları da yer mi ? 

Percula mushroomda yatıyordu orda kaptı sanırım. 

125 liraya mi yanarsın 

host edinmiş baligin canina mi yanarsın .. 

kumlarda da feci şekilde sakal yosun var ... 

Foto var mı merak ettim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Böyle birşey ilk kez sizden öğrendim. Hermitler leş yiyicidirler yani ölen balık varsa parçalama durumu var ama anlattığınıza göre canlıyken yemiş. Benim akvaryumumda 2 tane kırmızı bacaklı hermit var. 1 tane conch hüpletmişlerdi kabuğu için ama balık vukuatları yok. 3-4 ay oldu hermitleri alalı. Geçmiş olsun.

Ölmüş yada ölmek üzere iken yemiştir. 

Normalde yakalayabildikleri herşeyi yeme potansiyelleri vardır ama kıpır kıpır bir balığı nasıl yakaladığını anlamak güç.

bence de Firat arkadasimizin dedigi gibi olmus yada olmek uzeredir, zira hermitlerin baliklari uyumadiklari surece yakalamalari bana zor geliyor. benim akvaryumda yaklasik 200 adet blue leg hermit var 4 tane palyacom var su ana kadar hermitlerin yosun harici herhangi birseye zarar verdigini gormedim

Yok cok sağlıklı balıktı. Daha çıkmadan önce dalga motorunun yerini değiştirmek icin elimi soktum hemen parmağımı didikledi ve sonra yeniden mushroom da uyumaya devam etti. Bu hermit ilk geldiği gün 5 dakikada 2 conch yemişti. Bunda potansiyel var sanırım. Muhtemelen uyurken yaklaşıp tuttu. Elimi sokuyorum kuma dokunurken hemen geliyor mesela elime doğru bisey mi var diye ... 

Yok cok sağlıklı balıktı. Daha çıkmadan önce dalga motorunun yerini değiştirmek icin elimi soktum hemen parmağımı didikledi ve sonra yeniden mushroom da uyumaya devam etti. Bu hermit ilk geldiği gün 5 dakikada 2 conch yemişti. Bunda potansiyel var sanırım. Muhtemelen uyurken yaklaşıp tuttu. Elimi sokuyorum kuma dokunurken hemen geliyor mesela elime doğru bisey mi var diye ... 
cok garip hic blue leg hermit davranislari degil bu dedikleriniz, daha oncede belirttigim gibi bende bunlardan olmasi gerekenden fazla var ve su ana kadar bu tarz bir davranis sergilediklerini gormedim

Benim bir arkadaşımında başına geldi fakat yerli hermitti blue tang kayaların arasında uyurken hermit yakalayıp yedi 

Benim bir arkadaşımında başına geldi fakat yerli hermitti blue tang kayaların arasında uyurken hermit yakalayıp yedi 
Evet her ne kadar çoğu kişi karşılaşmamış olsa bile bu canlıların ruhunda var böyle bisey. Özellikle savunmasız uyurken yapıyorlar. Ben sorun çözüldükten sonra tanktan çıkarmayı düşünüyorum. Cunku perculalar tehlikede. Zaten kucuk snaili zorlarken gordum içine kolunu sokamayınca bırakıyor. 

Perculayi da yedigini gözlerimle gördüm. Ortasından parça koparıp ağzına atıyordu .. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar