Keşfet

Blue tang rengi ?

Marisk

Yeni Üye
Ad Soyad
Sanet
Merhaba , blue tanginim ust siyah kisminda 1 tane beyaz benek gördüm ,bende ışığı kapalı tutup isiyi yukselttim ve yemi sarimsakla karistirip verdim. Blue tangon siyah halkanin icindeki göz gibi mavi bölümü hafifi beyaz tonundaydi , yani gövde mavisiyle o bölgesi farkli mavi tonlarindaydi. Siyah şerit icindeki maviligi biraz parlak beyaz mavi gibi olmustu , govdesi normal mavi herzamanki gibi. Acaba verdigim sarimsaktan mi ?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarmisagin suyu ile karistirilmis yemle bluetang in renginden bugune kadar bir degisim hic gormedim. Baligin bir resmini cekip ekleyebilirmisiniz. Daha tecrubeli arkadaslar yada sponsor firmalar canliyi gorunce yorum yapacaklardir

Blue tanglar arada bi benek olur birkaç güne geçer gider bir tane benek yüzünden balığı strese sokarsanız  o zaman benekler coğalır  artar, zaman zaman benim blue tanglar da ufak tefek benekler oluyor elimi akvaryuma sokup veya kaya düzenini değiştirdiğim de veya her han gibi  bir şekilde strese sokmam dan dolayı da olabilir,

Fakat bir iki  gün sonra kendiliğinden yok oluyor geçiyor.

Blue tanglar da biraz ırsi bu olay diğer balıklarda, benek görünüyorsa  bir ihtimal müdahale edebilirsiniz duruma göre ama blue tanglar da birkaç beneği umursamayın derim...

Geçer gider he çok yoğun bi şekilde artış varsa o zaman diğer yollara başvurulabilir  kısacası bir benek için akvaryumun suyunu ısısını vb birşeyini değiştirmeyin bir benek yüzünden düzeni bozmayın olağan akışında devam edin yoksa başka sıkıntılar ortaya çıkabilir rahat olun  gözlemleyin 2  3 güne yok olacak 

ve blue tangler uyku vakitlerinde beyaz tonu dediğiniz şekilde renk alabilir veya ışıklar kapanınca veya uykudan uyanıp ışıklar açılınca yani sorun yok birşeylere başvurmadan önce bilen bir ustada veya foruma sorun normal olağan şekil de, olan şeyleri, bir şey varmış gibi uygulamalar yaparsanız bir şeyler oluşur hatalar oluşur durum kötüye gidebilir o zaman işte :)   şuan her şey normal 

Konu görüntüleyen kullanıcılar