Keşfet

Blue Tang, Zoa, Montipora Digitata

ozaslan

Yeni Üye
Ad Soyad
Özgür Özaslan
Merhaba Arkadaşlar,

Aşağıdaki canlılar satılık veya takaslık. Öncelikli tercihim canlı ile takas. Elimde olmayan zoa türleri, diğer yumuşak mercanlar ve resif uyumlu balıklar/omurgasızlar ile takas edebilirim. Yaklaşık 1 aydır sadece 2x24 W beyaz T5'im çalışır durumda. 2 balastım bozuk olduğu için 4 lambam devre dışı, bu nedenle renkler çok iyi çıkmadı. Zoa 70 cm'lik akvaryumun zemininde...

Kargo yapamam. Evde veya ortak bir noktada elden teslim edebilirim. Ev Bayrampaşa'da, iş Bakırköy...

1) Yaklaşık 8 aydır bende olan mavi cerrah (blue tang) balığımı tankım küçük olduğu için satmak veya takas etmek istiyorum. Her türlü yemi yer, sağlık sorunu yok. Boyu 10 cm kadar. 120 TL

p1100963p.jpg

2) Yarım kg kaya üzerinde, ortası yeşil, etrafı kahverengi zoanthid. 14 kafa kadar. Türünü tam bilmiyorum. Aynı kaya üzerinde kahverengi ve sarımsı küçük zoa'lar da var. 10-15 kafa kadar vardır. 40 TL

p1100969y.jpg

3) Montipora digitata 10 cm kadar. Polipleri yeşil. Işık sorunum nedeniyle renk canlılığını kaybetti. Aydınlatması iyi bir akvaryumda kendi rengine kavuşacaktır. Resimde 1 olarak gözüken. 20 TL

4) Montipora digitata 5 cm kadar. Polipleri yeşil. Aynı şekilde ışık sorunum nedeniyle renk canlılığını kaybetti. Resimde 2 olarak gözüken. 15 TL

p1100971.jpg

1 ayrıldı, 3 verildi. Diğerleri güncel.

six bar angle ile blue tang i takas düşünürmsünüz? değeri 350 lira civarı ama tür değşikliği yapcağımdan,işin gerçeği bu parayada satamayacağımdan takas etnekistiyorum.saygılarımla

1 ve 3 verildi maalesef. Blue tang güncel değil...

Canlılar verildi. İlan kaldırılabilir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri