Keşfet

Bm Curve 5, Temiz, 3 Aylık

saltapi

Yeni Üye
Ad Soyad
Alpay TERAZİ
Ürün:Bubble Magus Curve 5

Durum:3 aylık, garantili, (Aquamarket'den alındı)Orjinal kutusunda, eksiksiz. Bu gün itibariyle çırpıcısına kadar temizleyip kaldırdım. Alan fişe takıp kullanmaya başlayabilir.

Şehir Dışı Gönderim:Uygun fiyata her yere kargolayabilirim.

Satış Nedeni:Akvaryumuma yetersiz geldi. İlk başta Curve 5 ve 7 arasında kalmıştım. Curve 7 fazla gelir diye 5 te karar kaldım. Akvaryum hacmim net 320 Lt civarında. Her ne kadar canavar gibi toplasa da, akvaryumumdaki canlı sayısı artınca,nitrat değerlerim çok iyi çıkmayınca büyütmeye karar verdim. Şu an Curve 7 kullanıyorum. Max 250ltye kadar öneririm

Fiyat:180 TL. (sanalpazar üstünden kredi kartı ile satış açabilirim.) Ayrıca kargo konusunda uygun fiyat alabiliyorum.

Fotoğraf:

4-2.jpg

3-2.jpg

2-2.jpg

1-2.jpg

Bedava gibi. Kullanıyorum fena topluyor..

Güncel.

180 TL,

Sanalpazar üzerinden hemen hemen tüm kartlara 12 ye varan taksit fırsatıyla :)

Urun her zaman garantimiz altindadir. Akliniz kalmasin, almayi dusunuyorsaniz.

Saygilar

Aqua Market

Omer

Alpay bildiğim gibi sistem değişikliği yapıyorum ben. Yer sıkıntımdan ötürü 2 ay önce aldığım Nac 7 yi,

senin Curve 5 ile takas edebilirim, tabi sen de kabul edersen. Zaten biliyorsun senden sonra almıştım, ben nac 7 yi.

Ekstrem den aldım kolisi faturası yedek parçaları filan sıfır duruyor. Görüşürüz.

Alpay bildiğim gibi sistem değişikliği yapıyorum ben. Yer sıkıntımdan ötürü 2 ay önce aldığım Nac 7 yi,

senin Curve 5 ile takas edebilirim, tabi sen de kabul edersen. Zaten biliyorsun senden sonra almıştım, ben nac 7 yi.

Ekstrem den aldım kolisi faturası yedek parçaları filan sıfır duruyor. Görüşürüz.
Benim için farketmez boşta duruyor skimmer.

Ararım bu gün.

Takaslanmıştır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar