Keşfet

Bm QQ2 Problemi

ilker_

Yeni Üye
Ad Soyad
İlker
Arkadaşlar merhaba,

2 ay önce sıfır aldığım sorunsuz çalışan cihaz , akvaryum su değişimi ve skimmer temizliği sonrası toplamıyor tüm parçaları düzgün bir şekilde yerine taktım. Şuan 5 gündür aralıksız çalışıyor ama hiç köpük seviyesi yukarı çıkmadı.

Kuru çalıştırma falanda yapmadım.Tüm parçaları temizleyip yerine taktım. Kullanan arkadaşlar varmı?  bu tip bir sorun yaşayan? fikirlerinizi bekliyorum...

İlker abi merhaba hava emiş hortumunda yada hortumun girdiği aparatta tuz birikmiş olabilir. Düzgün şekilde hava emişi yapamayınca da böyle problem yaratabiliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

merhaba,

akvaryumun içine daha fazla sokarak ve hafif yukarı doğru çıkararak doğru seviyede olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. new qq da bazen bende söktükten sonra benzer durum yaşıyorum.

İlker abi merhaba hava emiş hortumunda yada hortumun girdiği aparatta tuz birikmiş olabilir. Düzgün şekilde hava emişi yapamayınca da böyle problem yaratabiliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maalesef tuz birikmemiş çok temizledim..

merhaba,

akvaryumun içine daha fazla sokarak ve hafif yukarı doğru çıkararak doğru seviyede olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. new qq da bazen bende söktükten sonra benzer durum yaşıyorum.
Selam, üründe kronik bir sorun var gibi görünüyor..

Ekstremi aradım yedek motor yokmuş, bu kadar yaygın bir markanın yedek parçası niye olmaz anlamadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
3 gün sonra kendi kendine düzeldi...

Bir daha sökmem artık [emoji23]

d4a8a456098e58b830fe720f37c6234d.jpg

Sent my iPhone using Tapatalk

Konu görüntüleyen kullanıcılar