Keşfet

Boy Boy Yeşil Montipora Digitatalar

gokcegoktan

Yeni Üye
Ad Soyad
Gökçe Ali Göktan
Her boy (1-50cm arası) yeşil montipora digitatalar mevcut. Boyuna göre almak isteyen fiyatını kendi belirlesin :)

Teslimat; İstanbul içi elden veya ödemeli kargo. İrtibat ÖM veya cep tel. Cep tel : 0535 217 35 11

gökçe bey onasıl olcak. 20 cm çapında almak istesem fiyat nedir?

gökçe bey onasıl olcak. 20 cm çapında almak istesem fiyat nedir?
Bu konuda sürekli mesajlar geliyor.

Tekrar edeyim arkadaşlar; siz belirleyeceksiniz fiyatı. Sizce uygun olan neyse onu verirsiniz :) Lütfen fiyat sormayın.

Bir karıştan hallice bir parça Davud'a verildi :) Daha çok var. Elazığ'a da bir kaç parça göndericeğim bu hafta.

Monti satışı devam ediyor :)

Aşağıdaki ana kolonileren biri. Fraglar buradan verilecektir.

29202606483ee72eae911.jpg

Monti satışı tüm hızıyla devam ediyor :) Yakında tükenecek, tüh be kaçırdık demeyin...

Ahahah :D Vay anasını millet montiporaya doymuş.

ben aldım valla gercekten süper açıyor tavsiye ederim :D

Bu montiler her türlü testten geçmiş ve 5 yıl garantilidir :)

Susuz bile 2 gün yaşayabiliyorlar. Test edildi :)

Bu montiler her türlü testten geçmiş ve 5 yıl garantilidir :)

Susuz bile 2 gün yaşayabiliyorlar. Test edildi :)
Gökçe, akvaryumun sol tarafında 20-25 cm çapında bir boşluk var ve orayı montipora ile doldurmak istiyorum. Bu boydaki bir monti için ise fiyat teklifim 100 YTL'dir. Bu fiyata verirsen bir daha seni Pes2008'de yenmiyeceğime söz veririm.

Canım kardeşim verdim gitti :)

Ancak şu PES te yenmeyeceğim olayı kuyruklu bir yalan belirteyim bilmeyenler için. Daha Yönder le 1 maç bitiremedim. Kendisinin kırdığı kumandaları saymıyorum. Onlarca şahit var.

Ne zaman getireyim vatandaşı ? Biliyorsun eğer hemen almazsan bazı arkadaşlar anında satıyor :)

Canım kardeşim verdim gitti :)

Ancak şu PES te yenmeyeceğim olayı kuyruklu bir yalan belirteyim bilmeyenler için. Daha Yönder le 1 maç bitiremedim. Kendisinin kırdığı kumandaları saymıyorum. Onlarca şahit var.

Ne zaman getireyim vatandaşı ? Biliyorsun eğer hemen almazsan bazı arkadaşlar anında satıyor :)

Ha, anladım şimdi.... Bugün getir abi Montimi.

Tankı kuramadıkki arkadas bizde alalım bişeyler .Neyse umudumuz hızlı sekilde büyümesi.Delfin abi delfin abi :) gelişme var kabul ediyoz pesde maca 11 kişi başlayıp artık 10 kişi bitiriyorsun :)

Montiler bitti bitecek :)

Seninkini ayırdım :) Merak etme.

Güncel.

Konu görüntüleyen kullanıcılar