D dugarry Yeni Üye Katılım 18 Mar 2011 Mesajlar 52 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Ad Soyad Savas KELES 10 Nis 2011 #2 Arkadaslar Merhaba, Boyu hs-60 akvaryumumda balansdan dumanlar cıktı. bu balanstan bulabilir miyim? Boyu Hs-60 Metal halide modeli olmayan.. PL 24W için Teşekkürler..
Arkadaslar Merhaba, Boyu hs-60 akvaryumumda balansdan dumanlar cıktı. bu balanstan bulabilir miyim? Boyu Hs-60 Metal halide modeli olmayan.. PL 24W için Teşekkürler..
T tanyas Yeni Üye Katılım 9 Mar 2009 Mesajlar 558 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Ad Soyad Cenk TANYAŞ 11 Nis 2011 #3 herhangi bir elektrikçiden 20w lık yananın durumuna göre tek veya çift çıkışlı klasik elektronik balastlardan alabilirsiniz.
herhangi bir elektrikçiden 20w lık yananın durumuna göre tek veya çift çıkışlı klasik elektronik balastlardan alabilirsiniz.
Konu Sahibi D dugarry Yeni Üye Katılım 18 Mar 2011 Mesajlar 52 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Ad Soyad Savas KELES 15 Nis 2011 Konu Sahibi #4 Ürünü temin ettim. PL serisi normal elektonik balastlar ile calışmıyor. denedim. Konu silinebilir. İlginiz için teşekkürler.
Ürünü temin ettim. PL serisi normal elektonik balastlar ile calışmıyor. denedim. Konu silinebilir. İlginiz için teşekkürler.