Keşfet

Boyu Hs60, Entegre Simülasyon Led, Diğer Nano Ekipmanları

ontheway

Aktif Üye
Ad Soyad
Alper
Merhaba arkadaşlar, akvaryumu büyüttüğüm için nanoyu satışa çıkarıyorum. Boyu HS60 modelidir, ben de ikinci el almıştım, aldığım rakamın altında veriyorum. Bir iki başka malzeme de var, listeleyelim;

1. Boyu HS-60, simülasyonlu ledler orjinal kapağa entegre, 2kanal programlanabiliyor, Toplamda 36 power led: 18 beyaz, 6 turquaz, 12 royal mavi. Beyaz+Turkuaz'lar bir kanal, royal blue'lar ikinci bir kanaldır. Soft veya sps sıkıntısız büyüyor altında, en fazla %65 e kadar açabildim, yoksa çok fazla parlıyor.Akvaryumun ayağı bulunmuyor. Ledler, boyunun kendi orijinal çiftli fan grubuyla kapak içinden soğutulmaktadır, dışardan göze çarpan bir modifikasyon, fan deliği vb yoktur. Simülasyon ünitesi Twins markadır.

İstediğim fiyat pazarlık paylı 600, paysız 550, Kayseri'den otobüs ile gönderim yapılır. Ayrı alınması da mümkün, 200 cama cam akvaryum, kapak hariçtir. Ledli kapak ve sim. elektronikleri, 48V DC adaptör vs, 350TL. Tercihim beraber alınmasıdır.

2. Tunze 9002, bakımı yapıldı, temizlendi, geçmişte bir iki elektrik kesintisinde motorunun tutukluk yapmışlığı var ancak bu durum detaylı temizlik yapılmaması ile alakalı sanırım, 9002lerde yaygın bir durum, şu an ağır bir temizlikten geçti ve sıkıntısız çalışıyor, 150TL.

3. Tunze 6015, bildiğim kadarıyla daha 1 yılı dolmadı, 1 ay kullanıldıktan sonra aldım, 6-7 ay da ben kullandım sanırım. 50TL

4. Eheim jager ısıtıcı 100W, satılık değil, yukardakilerin hepsini alan arkadaşa hediye.

Rakamlar son arkadaşlar, kargo alıcıya aittir, satılması için bir acelem yok.

Saygılar.

WVEXML.jpg

Dl9G6Z.jpg

6Z8MNW.jpg

Aşağıdaki resimler BEYAZ+TURKUAZ grubu yanarken çekilmiştir, aradaki 6+6 adet royal maviler kapalı konumdadır.

kjJ0qv.jpg

7oP1Qm.jpg

582vkj.jpg

Biraz sorular gelince buraya ek açıklama yapma gereği duydum.

Simülasyondaki iki kanal, Beyaz+Turkuaz kanalı ve Mavi kanalı ayrı ayrı programlanabilmektedir. Her bir kanal günün istenilen saatinde ayarlandığı minimum seviyeden, yine ayarlandığı maksimum seviyeye kadar, sizin istediğiniz sürede yavaş yavaş çıkabilmektedir (Yani, isterseniz 0-100 çıkışı yaptırırsınız, isterseniz gece tam kapanmasın, ay ışığı olsun, gündüz de aşırı olmasın derseniz, 15min-75max gibi de ayarlayabilirsiniz, max değerine ister 1-2 dakikada isterseniz 2 saatte ulaştırabilirsiniz). Kapanış da yine aynı hızda, istenilen saatte başlamaktadır.

akvary.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
6015 yarına kadar rezervedir.

Tunze 6015 verilmiştir arkadaşlar, kalanlar günceldir.

güncel.

Güncel, sanalpazardan taksit yapılabilir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar