Keşfet

Boyu Mt50 Modifiyeli Akvaryum Tunze 9002,mangrove Ve Balıklar

arikan0908

Yeni Üye
Ad Soyad
arıkan yıldız
yeni bir akvaryum kuracağım için elimde faal durumda olan boyu mt50 akvaryumu satıyorum..orjinal sehpası ile birlikte sıfırdan farksızdır,çizik dahi yoktur.orjinali 24 watt pl lamba iken ek olarak 1 adet blue aktinik ve 24 watt t5 ışık sistemine kapağa zarar verilmeden eklenmiştir.lambaları 1 hafta önce yenilenmiştir(3ü birden),birer adet yedek lambalarıda mevcuttur..arkasındaki 1200 lt lik kafa motoru 2000 likle değiştirilerek su sirkülasyonu kuvvetlendirilmiştir.alacak arkadaşa kaya maşası cam sileceği zooplankton yem gibi ufak tefek malzemeler hediye edilecektir.fiyat:275 tl(lamba ve kafa motoruna yaptığım masraf 150 tl).

tunze 9002 nano protein skimmer: 135 lira,ürün temizdir,sorunsuzdur,sadece toplama kabının gövdeye giren kısmında ufak bir kırık vardır,sorun teşkil etmemektedir.

2 adet yaprak vermiş red mangrove:50 tl( hayrettin abimin affına sığınarak)

1 adet bicolour dottyback: 8 aydır bende,çok sağlıklı,gördüğüm en büyük dottyback

1 adet m boy 3 çizgi damsel

1 adet l boy tomato clown..3 balık 100 lira

yer ankara subayevleri:05553126803

yeni almayı düşündüğüm akvaryumun parasını çıkartmak için satıyorum..saygılar

daha detaylı foto yukleyemiyorum kusuruma bakmayın,yerinde görülebilir..

kedi satılık mı
default_tongue%20(1).gif

:) vallahi kedi evin demirbaşı..cüneyt bey eskişehirde okuyorum buarada..şuan eskişehirdeyim,haftasonları ankarada oluyorum..

Kediye talibim dostum :)

:) :)

güncel.

Moderatör tarafında düzenlendi:
skimmer ayrıldı..gerisi güncel..

akvaryum ve ps satışı iptal..

deiğerleri gncel..

2 adet yaprak vermiş red mangrove:50 tl( hayrettin abimin affına sığınarak)

1 adet bicolour dottyback: 8 aydır bende,çok sağlıklı,gördüğüm en büyük dottyback

1 adet m boy 3 çizgi damsel

1 adet l boy tomato clown..3 balık 100 lira

yer ankara subayevleri:05553126803

damsel 20 lira,tomato 40 lira,dottyback 30 liradır..

Konu görüntüleyen kullanıcılar