Arkadaşlar merhaba. Denk geldi, uygun bir fiyata başlıktaki akvaryumu sahip oldum. Daha önce hep tatlı su deneyimlerim oldu. Bu protein skimmer olayına henüz alışamadım. Bugün aşama aşama akvaryumumu doldurdum. Ekipmanların temizliği yaptım ve boş bir şekilde sistemi çalıştırdım. Lakin skimmerın çıkışından şarıldayan su rahatsız edici. Çıkış borusunun girdiği açıklık boruya görü uzun. Borunun seviyesini yükseltince altından diğer bölmeye su geçişi oluyor. Orayı kapamalı mıyım? Ya da su seviyesini düşürüp çıkış borusunu açıklığın en altına mı indirmeliyim? Bir de bu ses için ne yapabilirim? Kafa motorunu kapatmam devir daimi durdurur. Bir de skimmerın çalışması normaş görünüyor mu? Hazne seviyesi vb iyi mi?
Dikkatinizi çeken yanlış görünen bir şey var mı? Akvaryumu akdığım kişi yerli canlı kaya vermişti. İki gündür kaynatıyorum. Bir hafta boyunca da güneşte bekleteyim diyorum. Aldığımda uzun zamandır kuruydu ama garanti olsun dedim. Haftaya döngü için çalışan sisteme ekleyeceğim. Skimmer şuan açık. Kapatmalı mıyım? Bu bir hafta boyunca ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 46340
Ekli dosyayı görüntüle 46341
Dikkatinizi çeken yanlış görünen bir şey var mı? Akvaryumu akdığım kişi yerli canlı kaya vermişti. İki gündür kaynatıyorum. Bir hafta boyunca da güneşte bekleteyim diyorum. Aldığımda uzun zamandır kuruydu ama garanti olsun dedim. Haftaya döngü için çalışan sisteme ekleyeceğim. Skimmer şuan açık. Kapatmalı mıyım? Bu bir hafta boyunca ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 46340
Ekli dosyayı görüntüle 46341
Moderatör tarafında düzenlendi: