Keşfet

Boyu Tl 450 Reef

mesut mnb

Yeni Üye
Ad Soyad
mesut
arkadaşlar aranıza yeni katıldım tankım boyu tl 450 ekipmanları tunze 9002 ps mp10 dalga motoru geri dönüş motoru newjet 750 yorumlarınızı bekliyorum yakında foto da ekliycem

boyu akvaryumla tunze ps nin ve newjet geri dönüş pompasının pek bi bağlantısını kuramadım mesut bey

:)

boyu akvaryumla tunze ps nin ve newjet geri dönüş pompasının pek bi bağlantısını kuramadım mesut bey
hangi balantıyı kuramadınız anlamadım ps nin orjinali iyi toplamıyor tunze 9002 koydum geri dönüşte iyi deyildi newjet 750 kulandım mp 10 da açıklamasını istermisiniz

bu arada çok yakında foto ekliycem ve ayrıca tankımdaki bazı canlıları veren evren arkadaşıma ve dekorunu yapan sezer arkadaşımada teşekürler :clap:

Hayırlı olsun ekipmanlar oldukça kaliteli fakat aydınlatma da sıkıntı yaşamamak için kapağın içini power led ile modifiye etmenizi tavsiye ederim.

zaten kapakta 24 tane powerled mevcut teşekkürler :)

241120121176.jpg

tank tamamen satılmıştır konu kapatıla bilir

satığım için tek pişman olduğum tanktır :(

Hala pişmanim satima  :(

Arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama boyu tl 450 ile ilgili sorum var. Kullanan bilir diye düşündüm.

1) 4 sumptan 2 sinde su seviyesi düşük. Kafa motoru ve yanındaki sumpta. O sumplara ısıtıcı falan koymak istiyodum kışın. Bu normal mi? Kafa motoru çok mu çalışıyor. Bir de sumplara suyun ilk girdiği kapaklardan sadece 2 sinin açık kalmasını söylemişti, aldığım kişi. Diğer 3 kapağı kapalı tut demişti. Su dipten girsin diye. Acaba bundan mıdır?

2) Protein skimmerını değiştirmiş satın aldığım kişi. Aslında gayet yeterli bir ps koymuş fakat boş çalışırken bile baya köpürüp kapağını bile yukarı kaldırdı. Sizce bir sebebi var mı?

Ekli dosyayı görüntüle 46411Ekli dosyayı görüntüle 46410

Konu görüntüleyen kullanıcılar