Keşfet

Boyu Tl 550 Aqua Medic Turboflotor 3000

Engin Çakır

Yeni Üye
Ad Soyad
engin
kalan malzemeleri toparlayıp yeni ilan acılmıştır

boyu tl 550 arka camı catlamıştır üzerine tam boy cam yapıştırıldı şuan faal olarak kullanılmakta ön camda kılcal cizikler var ama dikkatli bakılınca görünüyo orjinala ps si yok uv filtresinin adaptörü kayıp kafa motoru ve uv si mevcut  ampüllerin biri gün ışığı osram dır 2 hafta önce değiştirildi ayrıyetten atman 100w ısıtıcı verilecektir

aqua medic turboflotor 3000 orjinal motorunun mil pervane takımı değişmesi gerekli ben nac5 motoruyla kullanıyorum motor 2.3 aylıktır orjinal motor gövde nac5 motoru 2 adet sıfır nac 5 mil pervane takımı ile teslim edilecektir ps için aklınızda şüphe olmasın ps gercekten cok başarılı şekilde topluyo orjinal motoruna mil pervane takımı alabilirsiniz 40 lira gibi bi fiyatı var ben sadece nac 5 motor ve yedek mil takımına 120.130 lira gibi bi para vermiştim o yüzden alacağınız malzemelerin artısını düşünüp pazarlık yapmayınız fiyatları cok cazip tuttum....

ürünler benden garantilidir sızdırma su kacağı calışmama motorda vs. en ufak bi sıkıntı cıkarsa sorgusuz sualsiz malzemelerimi kapınıza gelip parasını geri iade edip geri alıcam 

bayrampaşa/ist  05356709038

akvaryum 200 lira

ps 200 lira 

Ekli dosyayı görüntüle 23801

Ekli dosyayı görüntüle 23802

Ekli dosyayı görüntüle 23803

Konu görüntüleyen kullanıcılar