Keşfet

Boyu Tl-550, Mt-50 Gibi Compact Akvaryum Arıyorum..

muhoni

Yeni Üye
Ad Soyad
Fırat Aslan
Başlık açık. Ön cam tek parça, arkadan sumplu, tuzlu suya uygun boyu marka akvaryum arıyorum. Elinde olan varsa mesaj atsın.. Saygılar..

Güncel..

Yukarıda yazdıklarıma ek olarak küp şeklinde veya buna yakın, uygun fiyat dahilinde mobilyalı sumplu akvaryumda alabilirim. 200lt altı düşünüyorum.. Saygılar..

Güncel..

malzeme satışlarında fazıl1905 nikli arkada bitane boyu 550 satıyordu halen elinde duruyor bir bak istersen...

malzeme satışlarında fazıl1905 nikli arkada bitane boyu 550 satıyordu halen elinde duruyor bir bak istersen...

Hocam bir kere yazsan anlardım aslında :D Fazıl Bey deki akvaryumu gördüm fakat kargo ile ilgili sıkıntı olabilir, riske girmeye gerek yok.. Saygılar..

Ayrıca sadece akvaryum almak istiyorum ve ayırdığım bir bütçe var. Aşağıdaki akvaryum ve muadili akvaryumlar uygundur. Ps, aydınlatma, kaya var elimde.

^_^ :lol: valla yazdımda gönder diğince form hata verdi maşşallah 3 er 3 er yazmış kusura bak ma gözüne gözü dürtmüş gibi olmuş... :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar