Keşfet

Bu 2 farklı marka nin ürünü aynı mı yardım lütfen?

Oylebirisi

Yeni Üye
Ad Soyad
Oylebirisi
merhaba arkadaşlar akvaryumun t5 lerini değiştirmek istiyorum yeni alacağım t5 lerin içinde giesemann in bu ürünü piyasada yok bulamadım.. Giesemann actinic blue 39w t5.. Bir arkadaş ati blue plus 39w florasanın giesemann actinic blue t5 in aynısı olduğunu söyledi kullanan bu konuda bilgisi olan Arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürederim.

Bulunduğunuz yerde Ati Blue Plus bulamazsanız Sylvania Coralstar da olur.

Yani bu yazdığım florasan ların verdiği renkler aynı sadece Markaları farklı değil mi? Ati blue plus buldum 

Yani bu yazdığım florasan ların verdiği renkler aynı sadece Markaları farklı değil mi? Ati blue plus buldum 
Selam..
Actinic blue ile ati blue plus ayni degil. Giessman actinic blue akvaryummerkezinde var diye hatirliyorum. Ama bulamazsaniz size o etkiye en yakin pasific sun pigment + oneririm. Benim t5 ler arasinda ati blue plus ve giessman actinic blue var. Degisim zamaninda bunlarin yerine pasific sun cyrstal blue ve pigment + alacagim. Bence deneyin..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
byadnan' Alıntı:
Selam..
Actinic blue ile ati blue plus ayni degil. Giessman actinic blue akvaryummerkezinde var diye hatirliyorum. Ama bulamazsaniz size o etkiye en yakin pasific sun pigment + oneririm. Benim t5 ler arasinda ati blue plus ve giessman actinic blue var. Degisim zamaninda bunlarin yerine pasific sun cyrstal blue ve pigment + alacagim. Bence deneyin..

Pardon cok ozur dilerim pasific sun Pigment int daha cok purple etkisine yakin. Karistirdim. Actinic blue ye en yakin arkadasinizinda dedigi gibi ati blue plus ve pasific sun crystal blue. Actinic blue t5 lerin mavi rengin disinda actinic etkisi ile soft mercanlarin fosforik etkisinide on plana cikartiyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar