Keşfet

Bu canlı nedir

Benbrody

Yeni Üye
Ad Soyad
Behlül
Arkadaşlar eriyen bir xenia kayasının altından çıkan bu canlıları YÖK etmenin bir çaresi var mıdır? Zararları hakkında bilgilendirirseniz sevinirim
ea943b6f5a3bd8120dd0dfec74800c1d.heic

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bristle worm / kıllı kurta benziyor. Bir zararı yoktur, aksine yararlı artıkları yemesi açısından.

Bristle worm / kıllı kurta benziyor. Bir zararı yoktur, aksine yararlı artıkları yemesi açısından.
Arkadaşa katılıyorum artıkları yer gece çıkar sana görünmez pek fazla ışıklar açıkken göremezsin .yararlıdır hiç zararı yoktur çıkarsanda başka kayalardanda illa gelecektir.dursun zararsız ama elle dokunma net bilgim olmasada zehirli olduğunu çıplak elle dokunulmaması gerektiğini okumuştum yabancı bir forumda.Buarada tahminimce eriyen cenia demişsin ondan kaynaklı değildir mercana bulaşmazlar su değerlerini yazarsan daha iyi yardımcı oluruz xenia ölmesinin sebebi onlar değil

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biraz alakasız olacak ancak yok yerine yök yazmanın manası nedir?

Arkadaşlara katılıyorum ? Yellow wrasse yada chelmon alabilirsiniz. Aşırı çoğalmalarını kontrol altında tutarlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biraz alakasız olacak ancak yok yerine yök yazmanın manası nedir?
Klavyeden tabiki otomatik tamamlıyor hızlı yazınca da yanlış kaydediyor, buna biz esas değil de usülden bozma diyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar