sevgili hobici dostum ,
konuya yeteri kadar değinmişler .
konunun geneli beni ilgilendirdiği için dayanmayıp yine yazma ihtiyacı duyuyorum
Amacımız burada konuyu abartıp sizi soğutmak değil zaten başlamak bitirmenin yarısıdır.
Nano tanklar deniz akvaryumu hobisinin ayrı bir kolu.Şöyle ki hiçbir zaman büyük tankların ucuz kolay bir alternatifi değillerdir keza bakımları daha özen ister ekipman daha ucuz olabilir bu ekipman kalitesiyle doğru orantılıdır.Bu sevgiyle başlanan büyük bir heyecan duyulan kurulum başarısızlık la sürmeye devam ederse bizler birz dost,hobici kaybederiz bu yüzden bitkiliye döneceğinize konu üzerinde bu forum olsun yabancı forumlar olsun konuyu derinlemesine araştırıp bilgi birikimi ekipman birikimi ile başlamak sizi bu macerada olumlu yönlere gitmenizi sağlayacaktır
hayatta hiçbirşey imkansız değildir zoru başarmak da biraz zaman alır siz bu zamanı iyi değerlendirdiğiniz taktirde (bilgi birikimi ekipman seçimi örnek tanklar )başarılı olacağınıza eminim ama bu şeçtiğiniz tank la değil
yerinizde olsam bu tanka bu parayı vereceğime arkadan sump lı en azında araka sump a koyacağımız iyi bir ps i olana su tamamlama sitemi olan sirkülasyonu tam bir tank yaptırır doğan yollardan bir döngü başlatıp sindire sindire konuya girerdim
her türlü yardım için bizler burada olacağız
keyifli hobiler