Keşfet

Bubble Coral,umbrella Leather Ve Star Polip

roses76

Yeni Üye
Ad Soyad
yavuz meral
arkadaşlar, nano akvaryumumda yer açma ve tür değişikliği nedeniyle;

BUBBLE CORAL; çok sağlıklı ve haftalık karides ile beslenmektedir. 2 yıldır tanktadır. 90 tl

UMBRELLA LEATHER; 2 yıldır tankta ve çok sağlıklıdır. 60 tl

STAR POLİP; 2 yıldır tankımda olup, ana kolinidir. küçük bir taşa atlayıp çoğalmıştır. ufak taşı kendime ayırdım . 90 tl.

elimde olan özel straforlar ve ısı yalıtılımlarıyla Türkiyenin her noktasına ücret alıcı olacak şekilde kargoyla yollayabilirim. tel: 5363328524 Yavuz MERAL Samsun.
dsc04458h.jpg
fotoraf0113o.jpg

Bubble coral icin ozel mesaj attim

Merhaba;

Bende de Bubble Coral var, beslemeyi nasıl yapıyorsunuz? Ben haftada 2 defa kabuksuz 2 parça karidesi blender dan kalın kaneli olacak gibi kısa süreli geçirip akşam ışıklar sönüp de Bubble Coral avcı kollarını çıkarınca suya eklemek suretiyle yapıyorum. Sump devirdaim ve PS kapalı oluyor, akvaryum içinde sadece 2 adet dalga motoru çalıştığından karidesler akvaryum içinde oradan oraya dolanıyor. O avcı kollarla ne yakalayabiliyor bilmiyorum dönenlerin arasından :) Siz nasıl yapıyorsunuz acaba beslemeyi?

Bu arada, Xenia' larınız çok güzel ve sağlıklı görünüyor. Nitrat bol mu?

hepsi için özel msj attım.

Merhaba;

Bende de Bubble Coral var, beslemeyi nasıl yapıyorsunuz? Ben haftada 2 defa kabuksuz 2 parça karidesi blender dan kalın kaneli olacak gibi kısa süreli geçirip akşam ışıklar sönüp de Bubble Coral avcı kollarını çıkarınca suya eklemek suretiyle yapıyorum. Sump devirdaim ve PS kapalı oluyor, akvaryum içinde sadece 2 adet dalga motoru çalıştığından karidesler akvaryum içinde oradan oraya dolanıyor. O avcı kollarla ne yakalayabiliyor bilmiyorum dönenlerin arasından :) Siz nasıl yapıyorsunuz acaba beslemeyi?

Bu arada, Xenia' larınız çok güzel ve sağlıklı görünüyor. Nitrat bol mu?
merhabalar. ben çok küçük parçalar halinde karidesi bubble veriyorum. kollarıyla hemen yakalayıp ağız kısmına götürüyor. nokta atışı yaptığımiçin açıkcası karideler dağılmadan büyük kısmı bubbleda kalıyor. akvaryumda nitrat bol değil,tam tersi biraz yükseltmeye çalışıyorum. bendeki mercanların büyük kısmı ricordia,yuma ve benzeri olduğu için nitratı seviyorlar. xeniaları bende anlamadım sanırım yerini çok sevdiler.diğer mercanlarında sağlık durumları iyi .bakalım zaman ne gösterecek.

arkadaşlar mercanların hepsi satılmıştır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri