Keşfet

Bubble King 160 Gen2 7 Aylık Ati Sunpower 6X39 Yeni Kasa

SEFER

Yeni Üye
Ad Soyad
SEFER BENLİ
iLetisim özel msj satılmasalarda sorun degil.

hocam eyvallah tok saticiyiz ama,ilanda fiyat yazmıyor. alıcı olsam bu ilanla ilgilenmezdim.

Arkadaslar urunlerı ıkısını bırden satıcam 1500 son fıyat bissürü msj gelmıs sizden ricam telde iletişime gecelim ihtiyacı olan kacırmasın 0542 338 65 98 hayırlı hafta sonları malzemeler istanbulda ergün abinin dükkanında mercan adasında

pS fatıh arkadasımıza rezerve eger rezerve iptal olursa tek satmıcam kıramadım ıcın fatıh beye rezerveledim

armatür kıwanc öz abime verilmiştir.

Haydaaa hayırdır Sefer?

napalım abi dayanamadım verdim gitti saglık olsun :)sen ılan verdınde cok temız oldugu ıcın dahayanamıstım yabancıya gıtmesın dıye almıstım kıvanc abıde yabancı deıl hayırlısı olsun

dayanılmaz sefer :)

bu seferdemi sefer

Bugun istanbuldan yeni canlılar aldım ama tankın durumu cok ıyı ama benım ıcın can cekisiyo bu sefer de o düşündügünüz olabilir :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
hayır yo yo yo hayırrrr :D Sefer usta 2008den beri seninle bu hobideyiz 6 ayını doldurmuş tankımız olmadı heralde :) en uzunu 4 aylıktı benim nanonun ama bunla hedefim mininum 2015 :)

evet kadir kardes:) ilan kapatılabilir tesekkurler arkadaslar

yes

Naber Sefer? çoktandır görüşemiyoruz,işler nasıl,akvaryum ne alemde?birde resimlerini görmek isterim,Leventle 1 defa buluştuk,birdaha buluşamadık vallla.

Merhaba erhan abi napalım cok sukur bir yaramazlık yok abi leventle ben görusuyorum arada saolsun arayip soruyor

Konu görüntüleyen kullanıcılar