Keşfet

bubble magus curve 9 ses problemi

GÖKHAN74

Yeni Üye
Ad Soyad
GÖKHAN
Merhaba arkadaşlar

Sıfır aldığım Curve 9 skimmeri bugün çalıştırmaya başladım ancak uğultu çok fazla.Su seviyesi 26 cm de.Tekrar söktüm taktım ama bir değişiklik olmadı fena hevesim kırıldı doğrusu.Bu ses neden olabilir acaba lütfen yardımcı olun

Ses problemi genelde alt tarafta taban Kauçuk larından yapıyor onları kontrol edermısınız bende kullandım cok memnundum 

Zafer Bey kauçuklara baktım herhangi bir terslik göremedim başka da ne olabilir ki acaba.Peki kauçuklarda nasıl bir problem oluyor ona göre tekrar kontrol edim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ses hala devam ediyor biraz çalışsın belki düzelir dedim olmadı

Başka bir fikri olan varmı arkadaşlar.Bir tek banamı denk geldi bu ses problemi acaba.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motoru bir sökün içindeki parçalarda belki oturmayan bir kısım vardır diyeceğim ama tecrübe yoksa sıkıntı olmasın dikkatli olun.

Forever Powder Blue

Ses biraz göreceli bir kavram. Bende curve 7 var, uğultu şeklinde bir ses mevcut fakat sump kapağı kapanınca fazla bişey kalmıyor beni pek rahatsız etmiyor.Yani demem o ki bu ses aletin normal çalışma sesi de olabilir,sizin hassasiyetinize bağlı bir durum.

Fazla hassas değilim aslındaaslında.Şöyle söyliyim akvaryum salonda duruyor ve tv açıkken uğultuyu duyabililyorum.

skimmer ikincielmi aldınız ? sıfırsa hafif uğultu var normal başka bi curve 9 kullanılan bir akvaryum sponsorumuza gidip bakın aynı sesse normal yada bi arkadaşınıza gidin hobici sizinki fazla sesliyse yapacak bişi yok benm gibi mıknatısı değişecek sanırım bende şuan sıfır ses maşallah 

skimmer ikincielmi aldınız ? sıfırsa hafif uğultu var normal başka bi curve 9 kullanılan bir akvaryum sponsorumuza gidip bakın aynı sesse normal yada bi arkadaşınıza gidin hobici sizinki fazla sesliyse yapacak bişi yok benm gibi mıknatısı değişecek sanırım bende şuan sıfır ses maşallah 
Cihazı sıfır aldım.Çevremde aynı skimmeri kullanan başkasıda yok kıyaslama yapmak açısından.

Normaldir ozaman sifir motorda bence boyle urunlerde bisi cikmaz ki ilk tercihimdir curve 9
Aldiginiz yerede bi danisin hayirli olsun bu arada

Sent my iPhone using Tapatalk

Normaldir ozaman sifir motorda bence boyle urunlerde bisi cikmaz ki ilk tercihimdir curve 9 Aldiginiz yerede bi danisin hayirli olsun bu arada Sent my iPhone using Tapatal
 Teşekkür ederim.Bakalım çalıştıkça ses azalır diye ümit ediyorum.

Hava aldığı boruya ufak bi sünger sıkıştırın birde öyle deneyin. Ama haftada bir süngeri değiştiröeniz gerek çünkü simsiyah oluyor heleki yanında sigara içiliyorsa. Birde süngeri takınca taşma olabilir su çıkışını açmanız gerekecektir

Artık kesin bir çare bulmam gerekicek bu sese.Alt komşu, üst komşu ve yan bina bitişik daire gece gelen uğultudan rahatsız olduklarını bildirdiler.İşin garibi ekstrem akvaryuma derdimi anlatıyorum, çin malı ses yapar diyip duruyorlar.Kötülemek gibi olmasın ama ben özellikle sektörün önde gelen firması oldukları için onlardan almayı tercih etmiştim.Ankara ve İstanbul şubelerinide aradım hatta bugün fuarda görüştüm voltajdan kaynaklanabileceğini söylediler.Bilemiyorum sonuçta evde çalışan bir sürü cihaz var sıkıntı olsa onlarda da olmazmı.Bakalım en son istanbul şubeye götüreceğim bir de orada çalıştırıp bakacağız.

Bubble Magus larda olan bir sıkıntı bu sesli çalışma durumu ,size çok seslisi denk gelmiş büyük ihtimal motor içinde parçaların  tam oturmama olasılığı  olması veya sürtünme durumu var.Sumpta çalışan diğer ekipmanlar ve markaları nelerdir?

Bubble Magus larda olan bir sıkıntı bu sesli çalışma durumu ,size çok seslisi denk gelmiş büyük ihtimal motor içinde parçaların  tam oturmama olasılığı  olması veya sürtünme durumu var.Sumpta çalışan diğer ekipmanlar ve markaları nelerdir?
Sumpta newjet 4500 var birde sirkülasyon için ufak bir kafa motoru

Dostum bana yakınmışsın. Bende gültepedeyim. Bi haftasonu kap gel şu ps'i bakalım :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar