Keşfet

Bubble Magus Nac7

yunus007

Yeni Üye
Ad Soyad
Yunus Gedikli
Aldım.öm ile iletişimi gönderirmisin.

Sent my iPhone using Tapatalk

0'dan farksız 3 ay kullandım.Satma nedenim maddi durumdan dolayıdır.Yedek parçası olarak çırpıcı vardır.Satış fiyatım 300 TL'dir.Satış Yerim İstanbuldur.Kesinlikle pazarlık payı yoktur çünkü çizik dahi olmayan bir mal satıyorum.

attachicon.gif
20140624_231950.jpg
attachicon.gif
20140624_232010.jpg
attachicon.gif
20140624_231958.jpg
attachicon.gif
20140624_232020.jpg
İlan Günceldir.

Protein skimmer Garantisi Yoktur.Çünkü büyük akvaryuma geçilmek için beklettim.

sıfırı 350 tl zaten.
Doğrudur.300 altında bir rakama satmaktansa tekrar bekletmeyi tercih ettiğimden dolayıdır.Yedek parçasından dolayı 300 TL satmaktayım  normalde ikinci el piyasası 250 Tl den başladığını bilmekteyim ama çizik dahi olmayan bir mal bulursanız tabi ki.

Yıpranması bişey ifade etmez iş görsün ama bu fiyata kimse almaz satacaksan biraz düş fiyatını saygılar

Yıpranması bişey ifade etmez iş görsün ama bu fiyata kimse almaz satacaksan biraz düş fiyatını saygılar
Fazlasıyla iş görüyor.Yorumları okusaydınız düşmeyeceğimi anlardınız.Düşmektense bekletmeyi tercih edeceğimi yazdım saygılarımla.

Dostum ben senin dediğini anladım ama sabah aldığın malzemeyi akşama bu fiyata satamıyorsun kimse anlamaz herkes işine gelen fiyata almak ister

Dostum ben senin dediğini anladım ama sabah aldığın malzemeyi akşama bu fiyata satamıyorsun kimse anlamaz herkes işine gelen fiyata almak ister
Herkes bütçesine göre bir mal tercih eder doğrudur.Ben bugün bu malı 270 satsam genelde hep bu yönde indirim geliyor.Ben 1 sene veya 2 sene sonra 320 ikinci el böyle bir mal emin olarak almam o yüzden fiyatım bu yüksek olabilir ama ben uyanıklık yapıp rahatsız olduğum bir malı satmıyorum kafamın rahat olduğu bir malı satıyorum .Anlayışınız için teşekkürler.

Arkadaşlar adamın malı var istediği bir fiyat var alıcıysanız bence fiyat verin yoksa niye işgal ediyorsunuz, istemiyorsanız almayın.

Fiyat düş de ne demek yahu, isterse 500 tl yazar kime ne?

Bence satış kısmında başlıkları bu şekilde işgal etmek doğru değil, alıcısı varsa bile siz öle yazdığınız için ürün satılmayacaktır.

Arkadaşlar adamın malı var istediği bir fiyat var alıcıysanız bence fiyat verin yoksa niye işgal ediyorsunuz, istemiyorsanız almayın.

Fiyat düş de ne demek yahu, isterse 500 tl yazar kime ne?

Bence satış kısmında başlıkları bu şekilde işgal etmek doğru değil, alıcısı varsa bile siz öle yazdığınız için ürün satılmayacaktır.
Teşekkür ederim.

0'dan farksız 3 ay kullandım.Satma nedenim maddi durumdan dolayıdır.Yedek parçası olarak çırpıcı vardır.Satış fiyatım 300 TL'dir.Satış Yerim İstanbuldur.Kesinlikle pazarlık payı yoktur çünkü çizik dahi olmayan bir mal satıyorum.

attachicon.gif
20140624_231950.jpg
attachicon.gif
20140624_232010.jpg
attachicon.gif
20140624_231958.jpg
attachicon.gif
20140624_232020.jpg
İlanda değişiklikler aşağıdaki gibidir.

• Fiyat 270 TL.
  • Yer İstanbul Bahçelievler.
  • Yedek parçası ile satılmayacaktır.
  • Özel Mesaj ile en geç 1 gün içinde cevap verilmektedir.
  • Pazarlık kesinlikle yoktur.
  •  

Konu görüntüleyen kullanıcılar