Keşfet

Bubble magus qq1 ps yardım

Ayni urunu kullaniyorum.tankinizdaki canli yukune bagli .eger su temizse kopurtecek madde bulamiyor bu sekilde de kopurmuyor.artik kafasini asagi indirebilirsiniz . Cunku bundan sonra yavas yavas kopurtecek demektir. Benim 45 lt tankimda 2 gun kopurtup 3 gun duruyordu.100 litre tabka gectim canli yukunu arttirdim . Bir hafta suruyor dolmasi . Urunu yeni alinca ilk bir hafta iki hafta calisma duzeni oturuyor . 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ayni urunu kullaniyorum.tankinizdaki canli yukune bagli .eger su temizse kopurtecek madde bulamiyor bu sekilde de kopurmuyor.artik kafasini asagi indirebilirsiniz . Cunku bundan sonra yavas yavas kopurtecek demektir. Benim 45 lt tankimda 2 gun kopurtup 3 gun duruyordu.100 litre tabka gectim canli yukunu arttirdim . Bir hafta suruyor dolmasi . 
Tankımı yeni kurdum canlı yok sadece canlı kaya ve canlı kum.Ve 1 dakika içinde hazneyi full dolduruyor.klavuzdaki gibi kurulum yaptım 35 mm su mesafesi bıraktım.Çektiği suda gayet temiz işin içinden çukamadım.

Dedigim gibi suyunuz temiz oldugu icin orasi da temiz 5 6 kere hazneyi full doldurduktan sonra doldurmayi birakmasi gerekiyor yeni kurulumda.suyunuzda daha yemleme ya da balik aktivitesi olmadigi icin toplamasi grreken amonyum nitrit nitrat gibi proteinleri toplamiyor.cunku onlar suyunuzfa mevcut degil.baliklsri alip ekledikten sonra zamanla toplayip kendini bulacaktir. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dedigim gibi suyunuz temiz oldugu icin orasi da temiz 5 6 kere hazneyi full doldurduktan sonra doldurmayi birakmasi gerekiyor yeni kurulumda.suyunuzda daha yemleme ya da balik aktivitesi olmadigi icin toplamasi grreken amonyum nitrit nitrat gibi proteinleri toplamiyor.cunku onlar suyunuzfa mevcut degil.baliklsri alip ekledikten sonra zamanla toplayip kendini bulacaktir. 
Anladım ozaman bu durum normal bir durum.Peki full topladığı bu suyu tekrar tankamı boşaltayım.Tankımı reeflowers hazır su ile kurdum bu arada akvaryumcu hazır su olduğu için hemen balık koyabilirsin dedi.1 tane soytarı koyup döngüyü başlatmak mantıklımı?

Tabi tanka dokebilirsiniz geri.zaten asil toplamayi goreceksiniz.camurlu ve kirli olur . Hazir suysa koyun tabi istediginiz tur baligi . 

Anladım ozaman bu durum normal bir durum.Peki full topladığı bu suyu tekrar tankamı boşaltayım.Tankımı reeflowers hazır su ile kurdum bu arada akvaryumcu hazır su olduğu için hemen balık koyabilirsin dedi.1 tane soytarı koyup döngüyü başlatmak mantıklımı?
Suyunuz hazır su diye canlı ekleyebileceğiniz anlamına gelmiyor. Kumunuz ve kayalarınızda canlı mıydı? Eğer onlarda canlı olarak aldıysanız koyabilirsiniz ama canlı değillerse diatom yaşayacaksınız ve bu süreçte amonyak oluşacak. Amonyakta tüm canlılarınızı öldürür.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar