N Neol Yeni Üye Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 10 Ocak 2021 #2 bubble magus qq1 hazır bir kit aldigım için bosa cikti tertemiz eksiksiz bir ürün Sehir disi gonderim olur 250tl
bubble magus qq1 hazır bir kit aldigım için bosa cikti tertemiz eksiksiz bir ürün Sehir disi gonderim olur 250tl
M MostlyHarmless Yeni Üye Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ad Soyad MostlyHarmless 11 Ocak 2021 #3 Merhaba Hocam cihazda bir problem var mı? Ne kadar süredir kullanımdaydın?
Konu Sahibi N Neol Yeni Üye Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 11 Ocak 2021 Konu Sahibi #4 Toplamda 5.6 ay kulanildi sonrasinda kulanilmadi. Neol' Alıntı: Toplamda 5.6 ay kulanildi sonrasinda kulanilmadi. Genişletmek için tıkla ... MostlyHarmless' Alıntı: Merhaba Hocam cihazda bir problem var mı? Ne kadar süredir kullanımdaydın? Genişletmek için tıkla ... Calismasinda her hangi bir problem yok. Tes etim temizledim duruyor hocam.
Toplamda 5.6 ay kulanildi sonrasinda kulanilmadi. Neol' Alıntı: Toplamda 5.6 ay kulanildi sonrasinda kulanilmadi. Genişletmek için tıkla ... MostlyHarmless' Alıntı: Merhaba Hocam cihazda bir problem var mı? Ne kadar süredir kullanımdaydın? Genişletmek için tıkla ... Calismasinda her hangi bir problem yok. Tes etim temizledim duruyor hocam.