Keşfet

Bugun Bundan Ucuzu Yok Acil Satilik Canlilar

darkblue

Yeni Üye
Ad Soyad
yusuf mirza
fiyatlar sadece bugunluktur.yarin canlılar satılmıcaktır.

goniopora 100 tl

povana kaktus 30 tl

ismini hatirlayamadıgım 4 kafalı canlı 100 tl

brain 100 tl

picasso humu humu s boy 75 tl

vlamingi tang 100 tl

poliplerinde fiyatları uzerinde yazıyor gelip yerinden almanız tercihimdir,fakat metro ve metrobus guzergahında bulusabiliriz teşekkurler tel no 0535 726 34 46

semt neresi..

semt bayrampaşa

humu humu ve vlamingi tang satilmiştir.diğer canlıların satışından vaz geçilmiştir.konu kapanabilir...

merhaba ama vlamingi tang ı telefonda konuştugumuz üzere bana ayırmıştınız bende sıze aradıgım gün olmaz ise yanı pazar günü olmadı sali günü yanınıza gelırım demiştim ama siz su anda sattım konu kapatılabılır dıye yazmışşınız anlamadım doğrusu!!

0

Moderatör tarafında düzenlendi:
balıklar için biraz geç kaldım sanırım <_< Kısmet diyelim ...

merhaba ama vlamingi tang ı telefonda konuştugumuz üzere bana ayırmıştınız bende sıze aradıgım gün olmaz ise yanı pazar günü olmadı sali günü yanınıza gelırım demiştim ama siz su anda sattım konu kapatılabılır dıye yazmışşınız anlamadım doğrusu!!

0
yanlış anlasılma olmuş balık zaten bana satılmış :) daha dogrusu benim için ayrılmış kusra bakma lütfen yusuf yarına görüşürüz :)

burak abi geç kalmadın ya daha ne balıklar satılır :)

yanlış anlasılma olmuş balık zaten bana satılmış :) daha dogrusu benim için ayrılmış kusra bakma lütfen yusuf yarına görüşürüz :)
arada olur boyle yanlişlıklar sorun yok murat bey :D

Konu görüntüleyen kullanıcılar