Keşfet

Bursada Akvaryum Temin Etmek

Haluk365

Yeni Üye
Ad Soyad
Haluk
halihazırda hobiyi sürdürmekte olduğum 60x40x45 tankımı camlarını camcıya kestirip evde kendim birleştirmiştim. 
şimdi işleri biraz daha ilerletip 80x50x45 ölçülere terfi etmek istiyorum. bu sefer evde kendim imal etme şansım maalesef yok.
dolayısıyla dışarıdan birleştirilmiş bir akvaryum temin etmem gerek.
istanbul da her ne kadar çok yetenekli ustalar olsa da bursa da maalesef seçenekler çok geniş değil.

Dolapsız olarak sadece akvaryum yaptırmak istiyorum. 
Bursadan tecrubeli resifçilere danışmak istedim. Bu işi ben bursa içinde kime yaptırabilirim ?

Malesef bursa bu konuda çok geride.ben iki camım olduğu için fiyat istiyorum bana elimde ki camları kimse yapıştırmak istemiyor.illa bütün camlar kendileri alıp kullanmak istiyor.yapacaģım tank 145×78genişlik ×50 h.diğer camları camex veya erdeniz cam dan alıp kendim yapıştıracağım.bu konuda cam balkon işi yapan bir arkadaştan yardım alıcam.değişik bir yapıştırma işlemi yapıcam konuyu burdan paylaşacağım.erdeniz cam var küçük sanayide sizin ölçüler küçük orda çok uygun fiyata yaptırabilirsiniz.

halihazırda hobiyi sürdürmekte olduğum 60x40x45 tankımı camlarını camcıya kestirip evde kendim birleştirmiştim. 
şimdi işleri biraz daha ilerletip 80x50x45 ölçülere terfi etmek istiyorum. bu sefer evde kendim imal etme şansım maalesef yok.
dolayısıyla dışarıdan birleştirilmiş bir akvaryum temin etmem gerek.
istanbul da her ne kadar çok yetenekli ustalar olsa da bursa da maalesef seçenekler çok geniş değil.
Dolapsız olarak sadece akvaryum yaptırmak istiyorum. 
Bursadan tecrubeli resifçilere danışmak istedim. Bu işi ben bursa içinde kime yaptırabilirim ?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnegölde hobici olan bir arkadaşımız var kendisi cam fabrikasında çalışmakta ufak bir atölyesi bulunmakta ticari degil bursada hobinin gelişmesi için uğraşmakta yaptırmadıysanız iletişime geçebilirsiniz.

İnegölde hobici olan bir arkadaşımız var kendisi cam fabrikasında çalışmakta ufak bir atölyesi bulunmakta ticari degil bursada hobinin gelişmesi için uğraşmakta yaptırmadıysanız iletişime geçebilirsiniz.
Çok iyi olur bursa ya gelip yapıştırabilir mi?

Telefon numarası mevcutmudur

Ufak akvayum olduğu için buraya gelmesine gerek yok orda kendisi yapar gidip alırsınız akvaryumcu olmadığı için tam ölçüleri inişleri falan cizip atasınız yada ona bırakın extra clear camda mevcut numara için öm attım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende Bursa'da yaşıyorum ve aynı dertten muzdaribim. Beni de arkadaşla iletişime geçirir misiniz ?

Ufak akvayum olduğu için buraya gelmesine gerek yok orda kendisi yapar gidip alırsınız akvaryumcu olmadığı için tam ölçüleri inişleri falan cizip atasınız yada ona bırakın extra clear camda mevcut numara için öm attım.
Arkadaşın numarasını banada Ö.M. dan yazabilirmisiniz?

Merhaba,

Yıldırımda Emin Cam var. Ben oraya yaptırmıştım.

Emin cam  malesef tatlı su akvaryumları yapmakta plexi,taşırma gibi kelimeler uzak onlara  extra clear cam bulunmamaktadır.

Tatlı su akvaryumunda en çok üretim yapan akvaryumcu

Emin beyle görüştüm. açıkçası vermiş olduğu fiyat çok uygun gelmedi. işinin kalitesini bilemem tabi. iyi kötü bişi demek yanlış olur.
iş böyle olunca bende mecburen komple mobilyalı sumplu olarak imalat işini istanbullu bilindik ustalardan birine verdim.

Tuzlu ile tatlı akvaryum arasında ister istemez ihtiyaç farkları oluyor. işin ehli birine yaptırmanın akıllıca olacağına kanaat getirdim.

bursadan istanbula akvaryum yaptırmanın birçok dez avantajı da var elbet. 
imkanım olsaydı yine kendi tankımı kendim yapardım ama şu anki durumumdan da şikayetçi değilim.

İyi yapmışsınız bursada tuzlu su için tank yapan deryabeyi var ali abi onun dışında yer yok malesef gecen bir arkadasım uzun zamandır görüşemiyorduk bursada cihan akvaryum diye bir yere sipariş vermis mobilyalı eve getirmişler resimlerini attı güleyimmi aglayayımmı sasırdım tasırken birde kösesini catlatmıslar içeriden cam yapıştırmıslar sol arka köşede zeminde tek taşırma ayıptır söylemesi ortaya dikmişler bir boru taşırmaymış etrafına pleksi vs birşeyle kapatmak yok aşagıdan gelen su için delik falan yok deryabeyi ile görüstük bayramdan sonra bir tank yapıp getirecek bakalım.

Konu görüntüleyen kullanıcılar