Keşfet

Ca Reaktörü Yapımı Soruları Ve Proje

8lt değil 9,5 litre olur kapasite.190x50

ben size  bir cizim yaptım 1:1 ölçü 200mm lik silindir için.beğenirseniz cizimi gönderirim.

Teşekkür ederim Okan bey güzel çizim olmuş.

işlerimdeki ani yoğunluk nedeni ile ben henüz çalışmaya başlayamadım ama sizin çalışmalarınızdaki gelişmeleri merakla bekliyoruz.

Elinize sağlık çok güzel olmuş, pleksiglas boruyu istediğimiz boyda kesip gönderiyorlarmı yoksa 2 metre olarak mı alıyorsunuz ve hangi siteden.

Elinize sağlık çok güzel olmuş, pleksiglas boruyu istediğimiz boyda kesip gönderiyorlarmı yoksa 2 metre olarak mı alıyorsunuz ve hangi siteden.
Hasan bey ben karaköyde 15cm ve 20 cm çaplı plexi boruları metre ile satan yer buldum siteleri yok yarın bulunca telefon numaralarını yazarım ama diğer firmalar 2mt olarak satıyorlar

Teşekkür eder, memnun olurum.

merhaba arkadaslar uzunca bir süredir islerim yüzünden reaktörü tamamlayacak zaman bulamamıstım.nihayet bitti.su kacak testi tamamdır.sadece denemeye geldi zaman bulabilirsem tabii

yeni bir media +reaktör calısması yapıyorum resimler

hem media reaktörü hemde calsium reaktörü olarak kullanılabilecek bir çalısma planladım.tabii 2 si aynı anda degil yanlıs anlasılmasın.

hem media reaktörü hemde calsium reaktörü olarak kullanılabilecek bir çalısma planladım.tabii 2 si aynı anda degil yanlıs anlasılmasın.
aslında olsa süper olur ya 5 i bi yerde ca reaktörü fosfat reaktörü yanında biopellet yanında 5 i bi yerde ayrı bi tesisat olsa su bir girse tertemiz calsiyumlu mgliçıksa mis :D  

olmayacagını sende biliyorsun  :nono:

Başarılar dilerim.

Prototipiniz güzel. Denemelerinizden sonraki izlenimlerinizi takipteyim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
merhaba arkadaslar uzunca bir süredir islerim yüzünden reaktörü tamamlayacak zaman bulamamıstım.nihayet bitti.su kacak testi tamamdır.sadece denemeye geldi zaman bulabilirsem tabii

Hocam o kadar emek verdiniz. nedir bu cihazın durumu.

tamamladım sadece co2 ve selonoid valve alıcam.fakat bir türlü fırsat olmadı.

Merhabalar. 2 yıl aradan sonra konuyu hortlatmaya karar verdım.. size bir sorum olacak, media olarak ne önerirsiz. arm, mercan kırığı vs. gibi. teşekkürler.

Bu reaktöre CO2 diffüzörü kullanılmaması ilginç 30 TL'ye Co2suda 100 kat daha fazla çözülebilirdi

Bu reaktöre CO2 diffüzörü kullanılmaması ilginç 30 TL'ye Co2suda 100 kat daha fazla çözülebilirdi
Tatlı suda co2 serbest olarak yukarıya doğru çıkar bu reaktörlerde ise sıstemin içinde basınçla beraber zaten dağılır ve devamlı dolaşır ( hatta bazı reaktörlerde co2 kabarcığını bile ğöremezsiniz)  bazılarındada devamlı sistemin içinde kabarcık motorda çırpılıp dağıtılarak dolaşır. Sonuç ekstra bir faydası olmayacaktır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar