Selam Herkeze, tankın durumu oldukca iyi, son 3 gündür hiç bir kahverengilik kırmızılık yok. Akıntı oldukca iyi hala kumu istemediğim şekillere sokuyor bir iki yer değişikliği ile halledeceğim. Birde yeni hydor 5 aldım bakalım o biraz fazla gelecek sanırım ama göreceğiz. Mercanların durumu oldukca iyi zoalar ilk geldikleri gibi açmaya başladı. Agustos başı tatil işi biraz korkutuyor. Bir iki yeni balık ekleme planım vardı ama artık tatil sonrası burda yokken daha fazla canlı ekleyip onları riske atmanın anlamı yok.
Sanırım artık Dino yu atlattım ya da iyi bir şekilde bastırdım diyebilirim. Işıklar nerdeyse tam düzenine girdi. MH leri hala yakmıyorum sanırım onları bir süre daha kapalı tutacağım. Balkonda da yeni düzenlemeler yaptım yakında bir geniş açı foto eklerim tankın karşısında oturacak bir yer yoktu evde bile kameradan seyrediyordum şimdi oldukca iyi oldu hemde tum döküntümü topladı.
Bu arada aldığımdan beri hiç kullanmadığım kanopy içinde iyi bir fikir buldum. Yapı malzemeleri satan bir dükkandan 4 tane masa ayağı aldım ve monte ettim kanopy çok hoş bir masa oldu.
Bu hafta balkona perde işinide halledince güneş ve yosun olayınıda halledeceğim sanırım. Gelişmeler ve daha çok resim yakında gelecek.