Keşfet

Cagdason'un Günlüğü

Birkac yeni resim

523825_10151272074452501_1676363011_n.jpg

319355_10151273916122501_1011047165_n.jpg

313961_10151273918147501_742209912_n.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
maşallah çok güzel görünüyorlar...

umarım tüm sıkıntıları kısa sürede atlatırsınız ve emin olun yakinen konuyu takip etmekteyiz.

Teşekkürler,

Dün kartonları çıkardım bu sabah güneş 2-3 saat akvaryumu aydınlattı. Akşam üstü çok hafif bir oluşum başlamıştı motorların yerini değiştirdim kuma biraz daha fazla akıntı geliyor şimdi. Yarın duruma göre ya balkona perde ya da akvaryuma portatif bir çam kapama düşüneceğim. Bakalım sonunda halledeceğiz bu işi.

takip ediyorum :) Bol şans

Maşallah Çağdaş Bey, mandarin çok güzel poz vermiş :) Sabrın sonu selamettir sözü sizin için de geçerli olacak umarım. Çok sabrettiniz ve çok emek verdiniz gerçekten. Çok kısa süre içerisinde bu dertten kurtulacağınıza şüphem yok. Faydam dokunamasa da kalben yanınızdayım.

Saygılar

Iyi dilekler icin tesekkurler. Yarin ola hayrola diyoruz bakalim neler olacak.

gercekten azimli sekilde ugrasıyorsunuz ve sizin paylasımınızdan bir cok kişi yararlanıyor.

size kolaylıklar diliyorum. insallah dahada guzel olacak.

sizden ricam:

basarı ile kurmus oldugunuz ipcam konusunda bana OM atarsanız cok memnun olurum. bir turlu portu yonlendiremiyorum.

saygılar

Deniz.

Aslında IPcam olayını bir DIY olarak yazmayı planlıyorum. Portu yönlendiremedim derken herhalde router dan bahsediyorsunuz. Ben son çözüm bu aleti DMZ olarak tanımlamıştım. Ama detaylı sorarsanız daha detaylı cevaplayabilirim.

Hocam sabrınızı ve uğraşmalarınızı ilgi ile izliyorum ve tebrik ederim.
clap.gif

İnşallah sonucun da istediğinizi alırsınız.

Emin olun ki ben olsam elli kere resetlerdim tankı
lol.gif

Selamlar..

Selam Herkeze, tankın durumu oldukca iyi, son 3 gündür hiç bir kahverengilik kırmızılık yok. Akıntı oldukca iyi hala kumu istemediğim şekillere sokuyor bir iki yer değişikliği ile halledeceğim. Birde yeni hydor 5 aldım bakalım o biraz fazla gelecek sanırım ama göreceğiz. Mercanların durumu oldukca iyi zoalar ilk geldikleri gibi açmaya başladı. Agustos başı tatil işi biraz korkutuyor. Bir iki yeni balık ekleme planım vardı ama artık tatil sonrası burda yokken daha fazla canlı ekleyip onları riske atmanın anlamı yok.

Sanırım artık Dino yu atlattım ya da iyi bir şekilde bastırdım diyebilirim. Işıklar nerdeyse tam düzenine girdi. MH leri hala yakmıyorum sanırım onları bir süre daha kapalı tutacağım. Balkonda da yeni düzenlemeler yaptım yakında bir geniş açı foto eklerim tankın karşısında oturacak bir yer yoktu evde bile kameradan seyrediyordum şimdi oldukca iyi oldu hemde tum döküntümü topladı.

Bu arada aldığımdan beri hiç kullanmadığım kanopy içinde iyi bir fikir buldum. Yapı malzemeleri satan bir dükkandan 4 tane masa ayağı aldım ve monte ettim kanopy çok hoş bir masa oldu.

Bu hafta balkona perde işinide halledince güneş ve yosun olayınıda halledeceğim sanırım. Gelişmeler ve daha çok resim yakında gelecek.

Çağdaş bey uğraşınız diğer hobici arkadaşların da dediği gibi takdir edilecek bir olay.Tebrikler.Bende Ankara'dayım eğer uygun olursa size hediye olarak gönlümden geçti pembe hystrix vermek istiyorum.Frag diye tabir ediyorum ben fakat büyük bir frag
smileblue.gif
Sizin tankınızda uzun soluklu büyüceğine inanıyorum

Çok teşekkür ederim, Ankarada nerdesiniz?

Ankara çukurambardayım Çağdaş bey eğer sizde müsait iseniz getireyim size

Doğan Bey hediye için çok teşekkürler :clap: , gerçekten çok hoşuma giden bir mercan umarım tankta yerini beğenir ve mutlu olur. Sizinle tanıştığıma ve hobide hala umut olduğunu gördüme çok mutluyum. İlerde fraglarını isteyene ücretsiz dağıtacağıma inanabilirsiniz.

Bu arada frag dediğiniz şeyi ana koloni diye satabilirsiniz bence :)

cagdaş bey gerçekten tebrik ederim ben okurken yoruldum siz uğraşmaktan yorulmadınız çok faydalı bilgiler paylaştınız inşallah bir daha aynı sıkıntıları yaşamazsınız bende Ankarada ikmaet ediyorum müsait bir zamanda siznlede tanışmak görüşmek isterim selamlar

1342529167' post='248028']Doğan Bey hediye için çok teşekkürler :clap: , gerçekten çok hoşuma giden bir mercan umarım tankta yerini beğenir ve mutlu olur. Sizinle tanıştığıma ve hobide hala umut olduğunu gördüme çok mutluyum. İlerde fraglarını isteyene ücretsiz dağıtacağıma inanabilirsiniz.
Çağdaş abi sizinlede tanıştığıma çok memnum oldum inş. güle güle büyütün.Sizin tankınıza yakışır.Konuştugumuz gibi birgünde hobiciler olarak toplanırız ve daha çok tanışıklık olur..

Bence bu tanisma gorusme isini ciddi ciddi dusunelim hepimiz nasil olsa bir ara ankaradaki 3-4 akvaryumdan birine gidiyoruz sadece zaman belirlemek kaliyor hatta sonra su natovegadaki akvaryuma felanda gideriz ilginc olur.

NATAVEGA düşüncesi çok güzel abi bir türlü gidemedim hobicilerle gitmek çok zevkli olur.Çok büyük diyorlar.Bir türlü fırsat bulamadım..

arkadaşlar ben hem sizlerle tanışma hemde birlikte program yapma konusunda hazır kıtayım haberleşelim yeter :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar