Keşfet

Cam Delmek Için Elmas Arıyorum

balıkadam1

Yeni Üye
Ad Soyad
bülent
merhaba arkadaşlar akvaryumum tatlı su akvaryumundan bozma bir akvaryum dıy overflom çalşıyor ama iki sefer akvaryumum taştı ve parkelerin 3 cüyü kaldıracak gücü kalmadı elinde cam delmek için elmas uç olan varsa isteyen kullanıp geri verebilirim istenirse satın alabilirim yardım edebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Akvaryumu elmas la delemezsiniz. Cam delme uçları var. Yalnız daha önce yapmadıysanız, camı kırma ihtimaliniz çok yüksek içinde canlı olan tankta denememenizi öneririm. Dilerseniz benim akvaryumu delen arkadaşın numarasını vereyim kendi gelip deliyor, ( cüzi bir rakama ) yanında boruları falanda getirmişti. Taşma sistemim 30 dk da hazırdı. Ertesi gün silikon kuruduktan sonra çalıştırmıştım.

Saygılar

[yok nasıl delindihini biliyorum matkap ucuna takılan bir uç yardımıyla üzerine kısık bir su akıtılarak deliniyor bir kaç kez görmüştüm üstesinden gelebilirim tavsiyen için teşekkürler yinede o arkadaşın tl verirsen sevinirim sağol

slm onur ben bu aparatı bulamıcam galiba senin şu bahsettihin arkadaşınınn telefonunu verisen sevinirim

haklısın valaha gelemedim bir türlü biraz işlerim yohun bu aralar aslında senin akvaryumuda görmek istiyordum canlılarını sen isteyen varsa ver ben yinede uğrarım yanına

Özelden yollarım yarın ofiste yazıyor. Unuturum diye sen bana gene bi msj at yarın.

haklısın valaha gelemedim bir türlü biraz işlerim yohun bu aralar aslında senin akvaryumuda görmek istiyordum canlılarını sen isteyen varsa ver ben yinede uğrarım yanına

yarın bir aksilik çıkmassa yanına uğrarım tl alırım senden gelemessem msj atarım n

slm onur bugun geldim sen yoktun akvaryumun süper valaha çok behendim özellikle büyük kaverengi poliplerin soldakiler biz daha yeniyiz deniz akvaryumunda öğreniyoruz yavaş yavaş. o cam delme aparatını buldum elimde eski bir akvaryum üzerinde biraz alıştırma yaptım hallederim diye düşünüyorum yardım çab an için yinede teşekkürler

Abi ben geldimde sen 10 dk önce çıkmışın. Gelmeden önce ara demiştim. İyi dileklerin için teşekkürler.

arabayı sakat bir yere çekmiştim fazla bekleyemedim olsun yine gelirim hafta sonları ınıyorum kadıköye dun akşam deldim akvaryuu korktuhum kadar zor olmadı vallaha. suyun üçte ikisini boşalttım bir dişi b ir erkek dirsek aldım bol silikon arkasından sipral hortumla indim aşahı sampa suyu şimdi çalışıyor . sende yani bir aydınlatma sistemi kuruyorsun galiba hazırlıhına bakılırsa öle görnüyor

:D Hazır bile yarın bağlayacağım. Elim hızlıdır bu işlerde malzemem tamamlandımı duramıyorum işi gücü bırakıp ona yöneliyorum. Bağlayınca fotoğraf eklerim.

ya sorma b u akvaryum sevdası başladıhından beri

işi gücü bıraktım bahımlılık yaptı bende hergün yeni birşey ekliyorum

Konu görüntüleyen kullanıcılar