Keşfet

Cam Için Elmas Uç

spembe

Yeni Üye
Ad Soyad
serdar pembe
arkadaşlar akvaryuma delik açmam gerekiyor malesef akaryumu camcıya götüremiyorum onlarda zahmet edip eve gelmiyor . elinde veya etrafında 32-50 arası delik elmas uc olan varmı varsa 1-2 günlüğüne alabilirmiyim .... merak etmeyin kırılmaya karşı ucu sigortalattırırım... :)

arkadaşlar akvaryuma delik açmam gerekiyor malesef akaryumu camcıya götüremiyorum onlarda zahmet edip eve gelmiyor . elinde veya etrafında 32-50 arası delik elmas uc olan varmı varsa 1-2 günlüğüne alabilirmiyim .... merak etmeyin kırılmaya karşı ucu sigortalattırırım... :)
Merhabalar eğer akvaryumunuzun cam kalınlığı 8mm ve üzerinde ise bauhaus ta seramikleri delmek için satılan bir uç tahmini fiyatı 20 ytl civarında 2 parçadan oluşuyor, birinci parçası portakal renk li matkabın ucuna takılan br şey bunu matkabınıza sabitledikten sonra gri renk li parçayı üzerine takıyorsunuz akvaryumunuzda delmek istediğiniz noktaya hafif hafif bastırarak delme işlemine başlıyorsunuz yalnız bu işlemi yaparken deldiğiniz noktaya hafif hafif su dökün ki delme işleminiz daha rahat olsun ben bu şekilde 5 farklı delme işlemi gerçekleştirdim.

slmlar

bauhaus tam karşımda belikdüzündeğim ama ben bunu bulamadım ordakilerde birmiyor eğer sizde bir resmi veya tam ismi varsa söyleğim valla çok sevinirim...

bauhaus tam karşımda beylikdüzündeğim ama ben bunu bulamadım ordakilerde birmiyor eğer sizde bir resmi veya tam ismi varsa söyleğim valla çok sevinirim...
bauhaus çalışanları da bilmiyor, siz onlara seramik te 5cm çapında yuvarlak bir delik açmak istiyorum derseniz onlar size gösterirlerResimleri ekledim görebilirsiniz

bauhaus tam karşımda belikdüzündeğim ama ben bunu bulamadım ordakilerde birmiyor eğer sizde bir resmi veya tam ismi varsa söyleğim valla çok sevinirim...
Bauhausta var ama 68 ytl ve her matkapla kullanamazsınız su ile sogutmanız lazım birde delerken dikkatli ve çok yavas olmanız lazım yoksa cam gider.

çok sağol doğru onları gördüm ama elmasları çok büyük olduğu için doğrusu cesaret edemedim.... çok sağolun bir alıp deneyim ilk olarak başka bir camda sonra yaaa allah akvaryum...

serdar sen alda işe yararsa bir ara banada verirsin :)

Birde orada pergel elmaslar var size onları gösterebilirler ama sakın almayın hiç işinize yaramaz.

ok

merak etmeyin arkadaşlar sizi delik derdinden ve camcı illetlerinden kurtaracağım anme hizmeti yapıp isteyen herkeze göndereceğim..

Sakın o ürünü alma. Ben 63 cm'lik olanını aldım. Fakat mermer delmek için kullandım. Cam elmasıyla alakası yok. Karaköy tersane caddesinde seyyarlarda 20-30 ytl.

merak etmeyin arkadaşlar sizi delik derdinden ve camcı illetlerinden kurtaracağım anme hizmeti yapıp isteyen herkeze göndereceğim..
Bahsettiğim ürünü alıp denerseniz bir pişmanlık yaşamazsınız ben bir çok kere kullandım deneme yapacaksanızda 8mm ve üzeri bir camda deneme yapın ince camları maalesef kırıyor ben bir keresinde 4mmm lik bir camı delmeye kalktım maalesef kırıldı.Tavsiyem sabırlı olmanız ve acele etmeden ağır ağır delme ilemini gerçekleştirmeniz bu işlemi yaparken yanınızda bir arkadaşınızda deldiğiniz noktaya hafif hafif su döksün.etrafınızada bir örtü veya bez serin çok fazla su sıçraması yapıyor.

slmlar,

Konu görüntüleyen kullanıcılar