Keşfet

Canlı Kaya Aramaktayım, (ankara)

epidosin

Yeni Üye
Ad Soyad
Mehmet s
Arkadaşlar yeni akvaryumuma canlı kaya arıyorum büyük ebatlarda 20-30 kg civarı, fazlası olan, satmak isteyen, tabiki kayası az olupta satmak istiyenlerde dahil :) talibim selamlar...

Güncel... fiji kayasıda olur..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güncel, kayalar karaborsa galiba:)

Mehmet bey şehir neresi

Mehmet bey mavi pet shopta bolca vardı kaya baktınız mı :) :) :) :??? ayrancı pazarı karşısı

evet mavi pet shopda ve emekte musa akvaryumda bolca var.

ben dün maviden aldm bi 20 25 kilo daha bayada kallavi büyük kayalardı :)

vede eğer fiji veya endonezya menşeğli düşünüyosanız(tabi biraz pahalı) Giray bey satıyordu ankarada bilmiyorum hala satıyomu.

Azmi bey bende bir kısmını musadan aldım, giray bey fiji satmıyor galiba, ben akvaryumda yığma kayadan ziyade güzel bir dizayn elde etmeye ve derinlik kazndırmaya çalışıyorum, senin angel gittimi bu arada:)

Hakan bey sanırım ordan alıcam, ordada olmassa mavi yolculuk yapmayı düşünüyorum:)

angel gitti ya :)

valla eğer dizayn falan istiyorsanız ali rıza beye bi uğrayın derim.biraz tuzlu ama çok çok güzel seramikler var.bende bi kaç parça ekledim akvaryuma gerçekten çok güzeller hem şekil hem kullanışlılık açısından..güzel yükseltiler yaptm onlarla ve üstlerine sps fragı koydum güzel oldu :)

biraz pahalıda olsa bi kaç şekil vermek açısından 2 3 tane alınabilir.küçük akvaryumda 2 tanesi bile apayrı bi hava katar bence küçük boyların(10*10*15h gibi boyutları var küçük şekillilerin)

Hocam bu seramik ne olaki suni kaya şeklinde felanmı? ne kadara aldınız, allah angelın yolunu açık etsin inşallah zaten adı üstünde mekanı cennet:)

:D

valla yukardaki boyutlarda bi taneyi 60 amı ne aldım

2 tanede büyük düz aldım 40*10*5h boyutlarında onlarda şekil falan yok sadece düzlük yapmak için aldım

ama mesela 60 cm yukseklik 50 cm genilsik ve uzunluk tarzı abartı güzel falan kayalarda var ama 100 euro falan :)

çok fazla hafif.resif akvaryumları bolumunde tartışılmıştı inceleyebilirsiniz

ama son derece iyi bir seçim akvaryum için.bende şuanda bile kırmızılaşmaya başladılar.

el yapımı olduğu için biraz pahalı.yapay kaya gibi bişey yani.ama istediğiniz şekilde falan yapıldığı için çok güzel oluyo.

Konu görüntüleyen kullanıcılar