F farukcan Yeni Üye Katılım 7 Mar 2009 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 53 Ad Soyad faruk canbaz 22 Mar 2009 #2 20 kg civarında canlı kaya arıyorum.
Y yağmur Yeni Üye Katılım 1 Ocak 2009 Mesajlar 147 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ad Soyad yağmur genç 22 Mar 2009 #3 bende var iyi durumdalar isterseniz verebilirim fiyat için öm atın
Konu Sahibi F farukcan Yeni Üye Katılım 7 Mar 2009 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 53 Ad Soyad faruk canbaz 25 Mar 2009 Konu Sahibi #4 çiko' Alıntı: bende var iyi durumdalar isterseniz verebilirim fiyat için öm atın Genişletmek için tıkla ... mrb elinizde ne kadar var fiyatı nedir bir resmini yollayabilirmisiniz ben çanakkale bigadayım sizin yeriniz nerde.
çiko' Alıntı: bende var iyi durumdalar isterseniz verebilirim fiyat için öm atın Genişletmek için tıkla ... mrb elinizde ne kadar var fiyatı nedir bir resmini yollayabilirmisiniz ben çanakkale bigadayım sizin yeriniz nerde.
N nale Yeni Üye Katılım 6 Tem 2007 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ad Soyad nalan ergin 27 Mar 2009 #5 Selam bende tuzlu su akvaryumumu tatlısuya cevirecegimden malzemeleri satıyorum 100 kg civarında canlı kaya mevcut 5tl/kg verebilrim
Selam bende tuzlu su akvaryumumu tatlısuya cevirecegimden malzemeleri satıyorum 100 kg civarında canlı kaya mevcut 5tl/kg verebilrim