Keşfet

Canlı Kaya Arıyorum

hayrobet

Yeni Üye
Ad Soyad
Hayrettin D
Merhabalar;

Bütün gün forum ekranı açık olduğu halde bana lazım olan malzemeleri bir türlü denk getirip satın alamıyorum

bana canlı kaya lazım ,geçen vardı kilosu 2ytl , bunun gibi canlı kaya satan olursa lütfen benimle irtibata geçsin

hazır mesaj yazmışken

aquabee 2000/1 yada oceanrunner PH2500 pompa lazım

Bursalı biladerim şu taşırmayı ayarla o senden bekleniyor.

MH 2x150 armatür lazım

T5 en az 4 lü armatür lazım

yeni akvaryum lazım delikli filan , sumplı

azda sabır lazım :)P

çok şey istiyorsun be arkadaş :)

hayırdır hayrettin bu ne telaş :)

hehehe

yok yok devrem acil değiller sadece hani herkezin aklının bi kenarında olsun diye yazdım yoksa bir motor için günlerce kıvranıp durdum

alla razı olsun bana esirgemeyip canları akvaryumlarından bir kaç parçada olsa canlı veren dostlarım sayesinde birşeyler yapmaya çalışıyorum .

black jack,osman murat,esert,ozatars sağolsunlar teşekkür ederim

Sayet delik deldiremiyorsan aslinda bu iste tavsiye edecegim biri var adi Oztan KUCUK (532) 518 22 90 kendisi bir aralar owerflow yapiyordu hatta verdigim owerlflow uda sanirim o yapmis bana kullanmak nasip olmadi

teşekkür ederim..bir sorarım.

akaryum çok yaşlı elimde kalır diye korkum var 8-9 senelik.

Hayrettin abi bu işde en ucuz ekipman akvaryum yaptırt kafana göre bi tane rahat et. Gerisinide zaten bişiler yaparız dıy aydınlatma falan yavaş yavaş hallederiz dert etme ama MH düşünme bile soğutucu gerekir bide :)

Istedigin malzemeler bende var

Ara konusalim

Hayrettin abi bu işde en ucuz ekipman akvaryum yaptırt kafana göre bi tane rahat et. Gerisinide zaten bişiler yaparız dıy aydınlatma falan yavaş yavaş hallederiz dert etme ama MH düşünme bile soğutucu gerekir bide
Devrimim sağol, kardeşimin cebinden akvaryum fonuna yardım çıkarsa bu ay sonu yeni bir akvaryum yapıcam

ölçülerini beraber belirleyelim,delikli,taşırmalı filan,fikirler için bi başlık açmak isterim.

adresinde Selahaddin Bey satıyor. Bir bakın isterseniz.

benim o forumda üyeliğim yok ,,alayım bitane.

cello teşekkür ederim..

canlı kaya buldum

akvaryumda var

ışıklandırmada tamam

herşey var ama

görenlerin yada elinde fazla olanların lütfen çok rica ediyorum ,ilgilenmesini bekliyorum,parasını özelden yazın ,konuşalım.

sumplu yeni akvaryum alıyorum 2.el ama yukarı basma motorum yok

aquabee2000/1 yada orta şekerli bi pompa lazım

sıfır alamıyorum tetra dış filtreyi satamadım,bi dolaplara bakın lütfen.

cumartesi yeni akvaryumum geliyor,

sumptan yukarı basmak için pompa lazım ,

aquabee 2000/1 tercihimdir .

güncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar