Keşfet

Canlı kaya dizayn

Guzel olmus ne ıle yapıstırdınız onları

Deniz tutkalı ile yapıştırdım birazda hayal gücü ekliyorsunuz iş tamam

Sefer bey gayet güzel olmuş.Elinize sağlık.

Sefer ellerine sağlık gayet şık olmuş, tankta duruşunu ne zaman görürüz :)

Ćok güzel olmuş tebrikler

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sefer hocam çok güzel olmuş ellerinize sağlık 

Acaba deniz tutkalını nereden temin ettiginizi  paylaşabilirmisiniz

Ellrinize sağlık çok güzel olmuş..

Dostum bu akvaryum bir sanat hepimiz bir eser ortaya çıkarmaya çalışıyoruz bu yüzden tekrar emeğine sağlık. Ben çok beceriksizim paylaştığım videodaki tasarımın aynısını bana da yapar mısın?  :blush:

22 dakika önce, sopaci34 said:

Dostum bu akvaryum bir sanat hepimiz bir eser ortaya çıkarmaya çalışıyoruz bu yüzden tekrar emeğine sağlık. Ben çok beceriksizim paylaştığım videodaki tasarımın aynısını bana da yapar mısın?  :blush:

Dostum bunda bişey yokki basitbu yaparsın bunu çok zevkli bir ben imkansızlıktan klozetin plastik taharet çubuğundan yaptım zaten mesleğim tesisat:)

İstanbulda otursam sanada yapardık benimkisi ikigün sürdü

Neyse senin konunu başka yerlere çekmeyelim.. Bu kayayı akvaryumda görmek istiyorum bakalım suda nasıl duracak

Sefer hocam bilgilendirme için çok tesekkur tekrar ellerinize sağlık 

Tutkalların olduğu yerler temizlendi görsellik açısından gözüken yerlerde akvaryum silikonu sıkılıp üstüne aragonitle kapatıcam ek yerleride belli olmıycak

Sefer bey, 2-3 sene sopnra bu tutkal zorlu deniz şartlarında yıpranıp kendini bırakırsa diye söylüyorum, gerçi sen 2 sene elinde tank tutmuyorsun ama, taban camının üstüne bir cam yada bir plexi daha silikonlat bence, ne olur ne olmaz :)

Sefer bey, 2-3 sene sopnra bu tutkal zorlu deniz şartlarında yıpranıp kendini bırakırsa diye söylüyorum, gerçi sen 2 sene elinde tank tutmuyorsun ama, taban camının üstüne bir cam yada bir plexi daha silikonlat bence, ne olur ne olmaz :)
Dostum sıkıntı yok 90,60,50 şu an yapılıyor arka odada 150,70,55 bir adette 80,60,60 a pardon bide 60,50,40 var:) düzenli olarak tank kuruyoz cihanım biliyorsun :)  

Konu görüntüleyen kullanıcılar