Keşfet

Canlı Kaya, Sıfır Numara Aragonit Kum, Ati Bm 300 Taklidi Ps

KralMurat

Yeni Üye
Ad Soyad
Tayfun Murat İpek
Canlı Kaya

5 tl (kg)

30-35 kg civarında

Istanbul/ Kadıköy/ Dumlupınar Mah. Civarında

Telefon: 05549013333

Geçen sene dağıttığım akvaryumumdan çıkan kayalardır, bir senedir kuramadığım için evde fazlalık yapmaktalar, o yüzden satıştadır, bir senedir dışarda olduğu için hastalıklı olma riski yoktur. İçine kurulu bir akvaryumdan küçük bir parça canlı kaya koymanız aşılama için yeterli olacaktır.

Aragonit kum

5 tl (Kg)

15-20kg

Geçen sene dağıttığım akvaryumumdan çıkan kayalardır, bir senedir kuramadığım için evde fazlalık yapmaktalar, o yüzden satıştadır, bir senedir dışarda olduğu için hastalıklı olma riski yoktur. İçine kurulu bir akvaryumdan bir avuç canlı kum koymanız aşılama için yeterli olacaktır.

Protein Skimmer + Ocean Runner 3500 çırpıcılı PS motoru

300 tl

Diğer Ek Bilgiler: İhtiyaç fazlasııdır, çift motorla bit tonluk akvaryuma kadar sorunsuz kullanılabilir, şuan için tek motorlu kullanıma uygundur ve 150-500 lt arası bir akvaryumu sorunsuz çevirir, Ati Bm 300 taklidi, CNC tezgahında kesimi yapılmış ölçülendirilmiş DIY bir PS'dir, sadece PS'in değeri 400 liradır, ben 300 liraya OR3500 çırpıcılı motoru ile birlikte veriyorum, çabuk satılması için

Arkadaşlar yakında taşınacağım için elden çıkardığım malzemelerdir. Birdaha kurmaya kalktığımda bunların hiçbirini bu fiyata bulamayacağımı bilmeme rağmen şehir değiştireceğim için ve nekadar süreyle tuzlu su kuramayacağım belli olmadığı için bir an önce elden çıkarmam gerekiyor. Lüften pazarlık yapmayın kayayla kuma 7 lira yazıp 5'e bırakmak, PS'e 350 yazpım 300'e bırakmak istemiyorum fiyatlar sondur. Ben zaten fazla fazla dolduracağım alacaklara.

Telefonla ulaşmanız daha iyi olur internete sürekli giremiyorum

Güncel

Tayfun Murat İpek

0554 901 33 33

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güncel

Tayfun Murat İpek

0554 901 33 33

Kayalar satıldı,

Diğerleri güncel

Güncel

ps nin fotoğrafını gönderirmisin.