saltapi
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Alpay TERAZİ
*11-12 adet canlı kaya . Her parça 2 yumruk büyüklüğünde yaklaşık 1-1,5-2 kg gelmekte. Kayalar yerlidir, herhangi bir zararlı canlı, yosun , vs yok. 1 yıldır benim akvaryumumdalar, son 3-4 aydır akvaryumda balık da yok. Eski suda sirküle ediliyorlar. isteyene suyu ve az biraz argonit kumu da verebilirim.
Parça parça satmak istemiyorum. Hepsini toptan bir kişiye vereyim diyorum. Hepsi toplam 75 TL
* sun sun jvp1 dalga motoru(vantuzlu tip) 15 TL . Canlı kayaları sirküle etmek için kullanıyorum.
herhangi bir arıza vs yoktur, yaklaşık 3-4 aydır kullanılmakta.
not:Canlı kayalar satıldıktan sonra verilecektir.
* seachem reef complete+reef iodide
250 ml az kullanılmışlar(bir kaç kapak) ikisi beraber 10 TL
geçen seferde satışa çıkarmıştım isteyen arkadaş bu gün yarın derken unuttu herhalde
Yeni akvaryum kurma planım bir süre ertelendiği için elimdeki 3-5 şeyi çıkarmaya çalışıyorum.
Saygılarımla
Alpay
Parça parça satmak istemiyorum. Hepsini toptan bir kişiye vereyim diyorum. Hepsi toplam 75 TL
* sun sun jvp1 dalga motoru(vantuzlu tip) 15 TL . Canlı kayaları sirküle etmek için kullanıyorum.
herhangi bir arıza vs yoktur, yaklaşık 3-4 aydır kullanılmakta.
not:Canlı kayalar satıldıktan sonra verilecektir.
* seachem reef complete+reef iodide
250 ml az kullanılmışlar(bir kaç kapak) ikisi beraber 10 TL
geçen seferde satışa çıkarmıştım isteyen arkadaş bu gün yarın derken unuttu herhalde
Yeni akvaryum kurma planım bir süre ertelendiği için elimdeki 3-5 şeyi çıkarmaya çalışıyorum.
Saygılarımla
Alpay