Keşfet

Canlı Kaya

metehan

Yeni Üye
Ad Soyad
Metehan Konuk
25 kg canlı kaya

kayalar ihtiyaç fazlasıdır. dekor yenileme neticesinde açığa çıkmıştır.

Bol gözenekli olup,orjinleri gökçeadadır.ufak ve orta büyüklükte olup, fazla cüsseli değiller

yassı biçimli ve 40 kg bir HW tuz kovasını doldurcak kadar hacim kaplamaktadır.Oldukça

hafifler...

yer:üsküdar/istanbul

elden teslim yada kargo ile heryere yollayabilirim.

1 kg= 4 ytl

metehan

0533 366 17 86

metehan bey merhabalar

ben kaya düşünüyorum lakin olabilecek en iri parçaları almam gerekiyor. akvaryumum 100x60 derinlik 40 yükseklik şeklinde.. bu oranları kafanızda canlandırdığınızda nasl bir dekoratiflik elde edebilirm elinizdeki malzemeden =)

Metehan Bey, resimlerini ekleyebilirseniz hepsine talibim.

arkadaşlar,

kayalarım coraline kaplı değildir-nar gibi kırmız değildir.--.yaklaşık 4 aydır döngü içindedir. Bu anlamda bakteri yüklüdür.Kayalar kürlü ve temizdir. içinde börtü böcük,solucan,çiyan yoktur.Koku yoktur.Bol gözenekli ve şekillidir.Dekor yaptım atıl çıktı. Bu yüzden çıkardım.kayaları bölerek vermeyeceğim.zira tankta mercanlar var zırt pırt oynatamıyorum.kaya ebatları 20x20 10x15 15x30 cm ve el ebatında olup. küçük ve orta ölçekli akvaryumlar için idealdir. yassı kayalarda var genelde...100x50x60 bir akvaryumu doldurur 25 kg hafif....

direk sistem içine konabilir.(reef)

metehan

0533 366 17 86

Kadıköy 'den veya Beşiktaş 'dan teslim edebilirmisiniz?

Özdemir Bey,

kadıköy den olur. PM attım ,bakınız...

Cevap yazdım Metehan Bey.

********GÜNCEL************

25 kg canlı kaya

kayalar ihtiyaç fazlasıdır. dekor yenileme neticesinde açığa çıkmıştır.

Bol gözenekli olup,orjinleri gökçeadadır.ufak ve orta büyüklükte olup, fazla cüsseli değiller

yassı biçimli ve 40 kg bir HW tuz kovasını doldurcak kadar hacim kaplamaktadır.Oldukça

hafifler...

yer:üsküdar/istanbul

elden teslim yada kargo ile heryere yollayabilirim.

1 kg= 4 ytl

metehan

0533 366 17 86

satılmıştır.

Kayalar gerçektende oldukça hafifti. Teşekkürler Metehan.

güle güle kullan :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar