Keşfet

Canli Takaslî Mushroom Kayalari

Ümit Özer

Yeni Üye
Ad Soyad
ümit
Elimde bulunan iki adet mushroom kayasini canli takasi yapmak istiyorum. Her türlü teklife açığım. Üstteki kaya üstteki kaya 15x15 boylarindadir yaklasik 25-30 kafa mushroom vardir. Alttaki ise 15x10 boylarindadir 20-25 kafa mushroom vardir
d8fd752a5518bcb667aa7e5e7c5b4136.jpg
59cbf08a4f32eceea5cb1c4e41a5be45.jpg

Ümit bey;

12 cm civarında clarkie ile takas olur mu?

Teşekkürler clarkie düşünmüyorum.

Umit bey 1 resimdeki kayayı ayırırsanız sevinirim..

selam 2 adet palyacoyla takas yapabiliriz

1. Kaya kutlu beye rezerve

Ümit bey isimler karıştı sanırım. Ben clarkie ile takas teklif etmiştim siz kabul etmemiştiniz :) Selamet1111 rezerve etmenizi rica etmiş, ben değil :)

Evet dogru soyluyorsunuz yanlis yazmisim. Selamet1111 e ayirilmistir :)

Kutlu bey bende bi tane küçük clarkie var bütün baliklarimi dövüyor, 12 cm olan beni bile döver o yüzden teklifiniz i kabul edemedim.

Ümit bey;

Bende clarkie yok. Bi arkadaşım kum kazdığı için elinden çıkarmak istiyor. Ona bi jest olsun diye size teklif etmiştim. Onun bundan haberi bile yok, sanırım hala da yok :)

Clarkinin kumu kazması kesinlikle yatacak yer arayışından sanırım.Aynı sorun bendede vardı.Tanka carpet alınca direk içine daldılar artık sorunum yok :)

Mushroum kayası için teşekkürler tekrar ümit bey"

1. Mushroom kayasi mustafa beye verilmistir, Hediyeleriniz icin tesekkur ederim mustafa bey.

2. Kayada mustafa beye benim hediyemdir en kisa zamanda teslim edicegim. İlan kapatilabilir.

Bende bu güzel yorumlar için çok tşk ederim ve dün gece ümit beyle tanıştık görüştük ani ve güzel oldu kendisine çok tşk ederim hepinize saygilarimi sunuyorum

Konu görüntüleyen kullanıcılar