Keşfet

Caribsea Purple Up Coralline Algae

Bilal Tektas

Yeni Üye
Ad Soyad
bilal tektaş
kayaları morartmak için sanırım bu ürün kullanılıyormuş olan duyan bilen varsa yazarsa sevinirim 

resimdeki gibi birde mercanlar için girmem gereken katkılar nelerdir temel olanlar yavaş yavaş spsleri arttırmak istiyorum leader aldım açar gibi oldu öldü xenia atıorum ki nitratım 5-10 eriyor amenonlar açıyor buble anemon var ii durumda torch var oda ii şişiyor candy cayen var oda ok sallantılı şeyler pek yaşamıo bunlara yavaş yavaş geçmek istiyorum teşekkürler

Ekli dosyayı görüntüle 27961

Bilal kardeşim bence Soft canlılara devam et sen. Daha sonra sps düşün. Sps için bilgin şu yaZdıklarına göre çok yetersiz...

By Nebi

Bilal kardeşim bence Soft canlılara devam et sen. Daha sonra sps düşün. Sps için bilgin şu yaZdıklarına göre çok yetersiz...

By Nebi
sps geçmem zaten ben sallantılı saçaklı soflardan istiyorum okadar teşekkürler sps zor iş zaten beni aşar teşekkürler 

Bilal bey reeflower sorununuzu çözerde neden coraline alg istedğinii anlayaadı akvryumdaki en zaralı canlılardan biridir.

mercan akvaryumu kuruyorsanız sürekli kh düşürür katkıya gereksiz fazladan para verirsiniz. kaya gözeneklerini kapar biyolojik filtrasyona zarar verir ,camlardan kazıması ayrı bir dertdir. bir tek yararı yoktur akvaryuma küllen zarardir görüntüsü dışında.

her akvaryumdada öyle resimdeki gibi olmaz renk tonu daha çirkin tonlardada çıkabilir.

SPS değil de LPS leri artırmak istiyorum demek istedin sanırım?

yardımcı olduysam ne mutlu :)

ama ufak şişeden alabilirsiniz, yeterli gelir, kırmızı mor arası coralin kaplanır kayalarınız, hızlı bir şekilde doğal ortam oluşur. 

SPS değil de LPS leri artırmak istiyorum demek istedin sanırım?
aynen :D LPS arttırmak istedim doğru aslında kayaların morlaşmasın ıistiyorum bende ikitane mor kaya var üzerinde bişi olmadan morarmış boya olduğunu sanmıyorum çoğu resifçi arkadaşların paylaştıkları resimlerdede mor mor kayalar görüyorum ama alg olduklarını sanmıyorum kayaları boyaya batırıp çıkarmışsın gibi hepsi pndan hoş görünüyor aslında resim atacağım bendeki kayayı 

bu kayayı atacam bun gibi bitane daha var apistamı ne varmış atmam gerek oyüzden bakorum çoğu resimde böyle güzl renkte kayalar var herkeste ondan istemiştim açıkçası hoş duruyor :D  Ekli dosyayı görüntüle 28003

bu kaya bana hediye gelmişti 

o kayayı 1 saniye bile beklemeden hemen atın akvaryumunuzdan sonra çok sıkıntı çekersiniz.

tamamdır :D  

İdeal kh, ca ve mg değerlerini yakaladığınız ve stabil tutabildiğiniz zaman coralin alg de gelişmeye başlar. Ancak Onur Bey'in de dediği gibi, bu değerleri devamlı tüketen bir oluşumdur.

Ayrıca su değerleriniz iyi değilse reeflowers ürünü ile istediğiniz sonucu alabileceğinizi düşünmüyorum.

Kolay gelsin

aptasia mevcut kayada.

Coralline lanetinin istediğiniz bölgede çıkacağını düşünerek bunu istemek yanılgı olur. Kafasına göre takılıyor. Bende özellikle dalga motorlarını ve ön camı seviyor. Ve benim tankım öyle sıfır nutrientli bir tank değil, bildiğiniz yosun çiftliği. Bence hiç olmamasını istemek mantıklı.

tamamdır vaz geçtim kayalar morarmasın :D  

Konu görüntüleyen kullanıcılar