Keşfet

Carpet Anemon Aranıyor.

samurai

Yeni Üye
Ad Soyad
Metin
Carpet Anemon Aranıyor.

Purple Haddoni Carpet Anemon

Purple Gigantea Carpet Anemon

Moderatör tarafında düzenlendi:
Töbe de :)

Sende hem mavi hem yeşil carpet yokmuydu.

Kum yerine carpetmi kullanacaksın :)

Okusana kerem İlanda Mor arıyorum diyorum :)

Metin bu kadar uğraşmışken şunları üretmeyi de bir öğrensen de ithalatla falan uğraşılmasa, hobicilerin carpet anemon ihtiyacını karşılasan :)

özellikle resif istanbulun getirdiği metalik kırmızı carpet ları birileri üretse de yarı fiyatından satsa hiç fena olmaz :)

Metin bu kadar uğraşmışken şunları üretmeyi de bir öğrensen de ithalatla falan uğraşılmasa, hobicilerin carpet anemon ihtiyacını karşılasan :)
Hehhehehehe

Keşke Osman dediğin kadar kolay olsa biz hala bakıp nasıl beslenildiğini öğreniyoruz üretmek bizi aşar :)

Sen üretiminide yaparsın. Eminim

İst. Sultangazide ki Hilal Akvaryumda çok güzel ve canlı mavi carpet anemone gördüm. İlgilenirseniz bilginize...

Aradım Yokmuş Ellerinde İlginiz için Teşekkür Ederim.

GÜNCEL

GÜNCEL

Waterlife Akvaryum Levent Abi' de yeni gördüm, tabak gibi, 35cm falan çapta yeşil renk Carpet vardı 3-5 tane. Ledci Eser yönlendirdi derseniz güzel de fiyat verir ama 350 TL falan onların fiyatları yanlış bilmiyorsam, show boy...

Sağol Ama Normalde Yeşil Olanların Fiyatı 150-250 arasıdır. Bana çok pahalı gibi geldi.

GÜNCEL

MOR Haddoni Carpet Anemon

MOR Gigantea Carpet Anemon

İnanın piyasasını hiç bilmiyorum. Ben geçen hafta gittiğimde öyle salata tabağı gibi kocaman görünce fiyatını sormuştum, onlar show boy 300-350TL demişti. 3 tanesi tam 1mt akvaryumun tabanını kaplamıştı, hatta biribiri üstüne binen kısımları da çoktu; gerçekten büyüklerdi...

GÜNCEL

MOR Haddoni Carpet Anemon

MOR Gigantea Carpet Anemon

ben getireceğim sana merak etme...

Hadi bakalım Kardeşine bir kıyak yaparsın işallah getirirsin..

Ayrıca hala bize geleceksin kayalarıda alacaktın :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar