Keşfet

Caulerpa Arıyorum

CaN_BaKıR

Görünen gerçek olsaydı, Bilime gerek kalmazdı.
Ad Soyad
Onur Can BAKIR
Arkadaşlar ufak bir alanı kaplayacak miktarda olması yeterli sanıyorum...

Yeni kurduğum küçük akvaryumuma eklemek için caulerpaya ihtiyacım var...

Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

Şimdiden teşekkürler..

SAYGILARIMLA..

Merhaba can

Bornovaya yolun düşerse ve gelirsen ben sana verebilirim akvaryumum işyerinde işyerimde küçükpark civarında

Tamam hocam.. Gelmeden önc ararım ben seni... Önümüzdeki hafta içi uğramaya çalışırım..

Teşekkürler..

anlaştık.

Can bendede var istersen sana biraz verebilirim.İster kulübe ugra ister eve fark etmez.Amerikan kolejinin oradayım.Alsancaktata işyeri neresi uyarsa söyle getiririm yanımda.

Can en yakkın bende vardır Gaziemir deyim.

Yeni hava loj. dayım cep 0 532 631 00 32 ara ona göre eve gel akvaryumu gör cluerpada vereyim.

Can en yakkın bende vardır Gaziemir deyim.
Yeni hava loj. dayım cep 0 532 631  00 32 ara ona göre eve gel akvaryumu gör cluerpada vereyim.
Evet hocam en yakın sen varsın bana... Pazartesi öğleden sonra uygun olursa uğrayabilirim...
wink.gif

Can beyin msjına cevap veren üyelere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürler.( konuyla alakalı değil ama hosuma gitti ilgi :wink: )

Can beyin msjına cevap veren üyelere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürler.( konuyla alakalı değil ama hosuma gitti ilgi  :wink: )
+1 Kesinlikle katılıyorum.. Bende çok teşekkür ederim..

Can numaram orda istediğin zaman ara ve gel tabi mesai olayını unutma.

Tamam hocam bugün arayacaktım aslında ama mümkün olmadı. Önümüzdeki günlerde uğramaya çalışırım..
wink.gif

Konu görüntüleyen kullanıcılar