Keşfet

Cebimdeki Akreple Takas Olunacak Canlı Arıyorum

hayrobet

Yeni Üye
Ad Soyad
Hayrettin D
default_tongue%20(1).gif

dostlarım tamam bu pahalı bi hobi ama inanın şu ana kadar çok fazla bütcemi aştım zaten 8*9 senedir bu akvaryum yatıyordu ve 1 aydır akvaryumda 2 balık ve birkaç teke var..

filtreydi PS ,florasan,tuz,yem kıvır zıvır derken :unsure:

sizlerden ricam ,burda iyi güzel ticaretler yapılıp alış verişler oluyor ama elinde hakkaten fazla olan varsa akvaryumuma koymak için canlı istiyorum ben balık beslemekten çok diğer canlıları beslemek , yetiştirmek istiyorum

lütfen bütçem şu an zayıf ilerde mutlaka içinizden bir çok canlıyı satın alıp ,takas edip yada inanın elimde üretebilirsem benim gibi yeni başlayanlara hibe edeceğim.

yerim çok merkezi ve gelip adresten teslim alabilirim.

ihtiyaç fazlanız varsa bir tutam yada 1 dal maksat gönül almak olsun,illa para isteyene parada verilir.

dostluk isteyene herzaman kapım açık , bilgisayar üzerine hertürlü sıkıntınızda bende size yardımcı olurum.

:p

dostlarım tamam bu pahalı bi hobi ama inanın şu ana kadar çok fazla bütcemi aştım zaten 8*9 senedir bu akvaryum yatıyordu ve 1 aydır akvaryumda 2 balık ve birkaç teke var..

filtreydi PS ,florasan,tuz,yem kıvır zıvır derken :unsure:

sizlerden ricam ,burda iyi güzel ticaretler yapılıp alış verişler oluyor ama elinde hakkaten fazla olan varsa akvaryumuma koymak için canlı istiyorum ben balık beslemekten çok diğer canlıları beslemek , yetiştirmek istiyorum

lütfen bütçem şu an zayıf ilerde mutlaka içinizden bir çok canlıyı satın alıp ,takas edip yada inanın elimde üretebilirsem benim gibi yeni başlayanlara hibe edeceğim.

yerim çok merkezi ve gelip adresten teslim alabilirim.

ihtiyaç fazlanız varsa bir tutam yada 1 dal maksat gönül almak olsun,illa para isteyene parada verilir.

dostluk isteyene herzaman kapım açık , bilgisayar üzerine hertürlü sıkıntınızda bende size yardımcı olurum.

Pazartesi günü beni ararsan sana birkaç parça mercan veririm. Pazartesi gününe kadar istanbul dışındayım.

Denersin

sayende hem TF1000 PS oldu bide bu delikanlılığı yapıcaksın

çok teşekkür ederim..

Emre elin değmişken banada 1-2 parça ayır :)

1 kök xeniya verebilecek olan varmı, mercekle görünür bile olsa razıyım.

Hayrettin bey xenia yı da ben vereyim

özelden ulaşın bana

beni mutlu edenden allah razı olsun...ne muradı varsa versin.. :)

Beylikdüzü tarafına gelebilirseniz leather coral ve finger coral den verebilirim. Ayrıca xenia ve ismini bilmediğim güzel bir mushroom da verebilirim.

Saygılar

Bu tip bir destek çok güzel. ama malüm türkiye burası, büyük bölümü kısıtlı gelirlerle yaşıyor.. eğer maddi olanaklarınız iyi değilse iş sadece meracanı balığı alarak bitmeyecektir, bunu söylemek istedim sadece eğer farkında değilseniz. bunun katkısı var su değişimi var elektriği var, yemi var, belkide bozulabilecek donanımı var, akvaryuma her ay elektrik su katkı vs 100 ytl rahat harcıyorum diyebilirim. bence bunlarıda göz önünde bulundurmalısınız.

Hakan bey biliyorum ,daha önce tadına baktım,yazımın başındada belirttim ,bi okusanız :)

her ay ne kadar masrafım olacak onuda hesapladım ,akvaryumu yeni canlandırdım bunu az çok sizde biliyorsunuzdur,tabiki hazır almadıysanız.

ilk kurulumda giden para ile aylık giden para tatlı su ile tuzlu su hatta çay kadar farklıdır.bütçemi neden aştım, heh bende akvaryumcu kurbanıyım !

2213 eheim full parça değişimi yaptım

tetraEX1200 aldım

25kg tuz

bir eheim200 hava pompa

300watt ısıtıcı

40kg canlı kaya

20 kg mercan kırığı

TF1000 skimmer

5 adet florasan +balast+vs vs

demir ayak paslanmıştı düzeltildi.

yem+su hazırlayıcılar+katkılar+filtre malz. kıvı zıvır bissürü şey

2 adet akıntı motoru atman103

2 balık ve biraz teke

arkadaşın akvaryum kırılınca bana sığındı bi 25 kg tuz daha aldım ( insalık bizde daha ölmedi )

şimdi bunlar görünen masraflar üçbeş, şimdi burası bir forum ve yardımlaşmanın ön planda gösterildiği bir yer ticaret de var ama olsun oda olucak elbet.

şimdi akvaryum çalışıyor 1 ay oldu boş boş duruyor ha damacana su ha o.

hevesle başladım işte başka napıyım ???

ben istedimki gönlü zengin , gözü tok benim gibi düşünen bir kaç kişi vardır ve halimden anlar diye bir başlık açtım , allah razı olsun böyle insanlar varmış ve bana bir parçada olsa yardım edebileceklerini söylediler hatta bana kadar getirip verecek kadar babayiğitler de çıktı

nasıl olsa yarın öbürgün paramızla paşa paşa birşeyler satın alıcaz ,kaçarı yok.

sizde birisine bir kaç bişey verin insanların gönlünü alın inanın onun tadı bir başka.

tekrar herkeze teşekkür ederim.

black jack,osman murat,esert,ozatars sağolsunlar beni kırmadılar onlara burdan teşekkür ederim

Güle güle büyüt arkadaşım 3-5 parça bişeyin lafımı olur

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri