Keşfet

Cerith

kivanc.oz

Yeni Üye
Ad Soyad
Kıvanç ÖZ
Geçtiğimiz günlerde konusu geçen,yerli cerıtlerden bir arkadaşım da mevcut olup; isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Fiyat:4 ytl

Bendede var,işçilikleri oldukça iyi...

Kıvanç fotoğraf sana mı ait ? star warstaki karakterleri andırıyorlar :) ?

Evet,bana ait...

Bu türler her zaman bulunmuyor...

acaba bunlar hangi denizlerimizde yaşayan canlılar ?

birde Kavuk Salyangonuzu ile aynı görevimi görüyorlar.

Aslinda akdeniz kokenli canlilar ama nadirde olsa egede ve marmaranin bazi kesimlerindede gorulebiliyorlar,evet kovuk salyangozlari gibidirler ancak cok daha dayanikli oldugunu soyleyebilirim cyano ve diatom yediklerine tanik oldugum bir canlidir bir ara kumumum icerisinde sayisi 50- 60 kadar vardir.

Bildiğim tank ortamındada üreyebiliyorlar,yanlışta biliyor olabilirim tabii...

Yumurtluyorlar ama üredikleri hakkında kesin bir kanıya sahip değilim muhtemelen suda serbest halde yüzüyorlardır.

Bence bunlar etcil..

Saroz Kömür Lİmanında dalgıgımda 3-4 tane toplamıştım

akvaryuma koydum 1 ayda 6 snailmi yemişlerdi..

ikinci resimde daha belirgin olmakla beraber bunların gözleri mevcut:) etçil olanların gözleri bulunmuyor :) :): yanılıyorsam benden daha iyi bilenler düzeltsinler. selamlar saygılar:)

Etçil değil otçuldur etçil olanlar murexler ve bazı whelkdir.

Bence bunlar etcil..

Saroz Kömür Lİmanında dalgıgımda 3-4 tane toplamıştım

akvaryuma koydum 1 ayda 6 snailmi yemişlerdi..

Aynı tecrübeyi bende dalışımda aldığım bunlara benzer canlılarda yaşadım ama onlar hermit cinslerine daha çok benziyordu,ayakları vardı...Onlar etçildi ama bunlar kesinlikle değil 2-3 aydır var tankımda,yosun yemekten başka hiç bir zararları yok... B)

Aynı tecrübeyi bende dalışımda aldığım bunlara benzer canlılarda yaşadım ama onlar hermit cinslerine daha çok benziyordu,ayakları vardı...Onlar etçildi ama bunlar kesinlikle değil 2-3 aydır var tankımda,yosun yemekten başka hiç bir zararları yok... B)
1+ 10 adette ben aldım kıvanç abiden. şuan herşey yolunca. güzel ve faydalı canlılar tavsiye ederim.

Gökhan; güle güle bak canlılarına...

Bende tankıma 10 tane daha ilave ettim.

arkadaşlar elinde bu salyangoz cinsinden olup satmak isteyen varsa yada satılan biryerbilen varsa yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Konu görüntüleyen kullanıcılar