Keşfet

Çeşit çeşit Motor Ve 140x70x60 Tank...

chaos1907

Yeni Üye
Ad Soyad
Taşkın Zaim
Aşağıda fotografı ve üzerlerinde fiyatları yazılı olan motorlar satılıktır.Zamanında çok işime yaramış ve bir çoğunuzun hala kullandığı markalardır.

Satış şartları;

1-Telefonla satış yapılmayacaktır.

2-İlana,almak için ilk mesaj gönderen istediği motoru alır.

3-Anlamsız kişilik mastrübasyonları yapmayınız.Bu seferde ilanım altında kavga çıksın istemiyorum.Gerçi bu ürünlere o kadar rağbet olur mu bilmiyorum...!?

4-İlanı dikkatli okuyunuz,vazgeçeceğiniz ürünü ayırtmayınız.

5-Fiyatlarda iskonto,ürünlerde takas,taksit yoktur.

Tank İçeriği:

140x70x60 ön cam extra Clear 15mm

100x50x45 ,25x25 2 çekmeceli 10 mm Akrilik Sump

2 adet 50 mm durso iniş ve tabana kadar siyah akrlikten taşırma kutusu,GF fittings malzemeleri ile yapılmış 2x25 mm su geri dönüş düzeneği(bağlantı Aquabee 6000 e uyumlu,değiştirilebilir)

100x100 mm Teak ağacından,taban ve tavan kirişli,eskitme el boyama,komple geçme aksam ve 20 cm vida,tutkal destekli kapaklı hazır sehpa

130x50x13 mat Krom Bombeli Alüminyum kasalı

6x54 WT5(4 Giesemann Actinic 1 Giesemann Pure Actinic 1 ATI Pro Color)Tüm Reflektörler Giesemann dır

2x150w BLV 14.000K Ampullu Giesemann Reflektörlü Metal Armatürlü

16 nokta LED ayışığı ve tavandan 4 noktadan askılı (askı aparatları dahil)

Tüm Balastlar TRIDONIC marka olup,herbiri LEGRAND marka zaman ayarlıdır(Actinicler 1,Pure ve Pro Color 1,Metaller 1 Ay ışığı 1 saate bağlıdır)

TÜM TANK,SEHPA,SUMP ve ARMATÜR 1500 YTL dir.

Tank içeriği ile ilgili fotograf görmek isteyenler,www.aquaaqua.net sayfasından ilgili bölümler altında inceleme yapabilir.

NOT:Tüm canlı stoğu ve tankın içinde görünen diğer ekipmanlar satılmıştır.Bunlarla ilgili soru sormayınız.Ayrıca;armatür,22.03.2008 den beri kullanılmaktadır.Canlılar üzerindeki pozitif etkisi için güvenilir kaynaklar gösterebilirim.

hadi ilk ticareti ben yapayım em üstte en sağdaki motorun fiyatı nedir okuyamadığım için ?????

Foto yu indirip okuyabilirsiniz.Yine de yazayım...

Soldan sağa 1. sıra 50,20,30,40,40

2. sıra 10,15,15,30

3. sıra 5,5

resmi download ettim ama yinede okuyamadım

satış özelden değil buradan ise en sağdaki pompa aquabee 2000/1 se sorunu yoksa alıyorum.

sadece 2000 dir o pompa ,/1 yok.uygunsa cumartesi alabilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
rica etsem fotoyu download linki gibi koyabilirmisiniz.

sebep siz bu resmi yüksek çözünürlük ile çekip üzerine yazıları ekleyip daha sonra foruma koymak için çözünürlüğü düşürmüşsünüz , bu sebeple yazılar anlaşılması zor ve okunmuyor .

resmin image size ını 800x600 yaptıktan sonra yazıları eklerseniz seviniriz.

editledm şundan dolayı ' rica etsem fotoyu download linki gibi koyabilirmisiniz. ' yan yüksek çözünürlüklü resmin linki , yoksa bu resmi download edebiliyoruz.

Fotografın Yüksek Çözünürlüklü halinin bulunduğu link:

Hayrettin bey satın almazsa aquabee up 2000 pompaya talibim.

Sistemi yakından defalarca görmüş biri olarak söylüyorum vallahi bedava.

2 ci sıradaki soldaki motor maxijetmi acaba ?

Aquabee satılmıştır.

Satış şartları;

3-Anlamsız kişilik mastrübasyonları yapmayınız.Bu seferde ilanım altında kavga çıksın istemiyorum.Gerçi bu ürünlere o kadar rağbet olur mu bilmiyorum...!?

Böyle sert satış ilanıda ilk defa görüyorum.Ne oluyor kapış kapışmı var, kıtlıkmı var.Buraya satış ilanı veriyorsanız siz satıcısınız , bizde müşteri.Kullanılan kelimeleri ve insanlara yapılan potansiyel anlayışsız muaemelesini tasvip etmiyorum.

2 ci sıradaki soldaki motor maxijetmi acaba ?
Markası Resundur.

Satış şartları;

Böyle sert satış ilanıda ilk defa görüyorum.Ne oluyor kapış kapışmı var, kıtlıkmı var.Buraya satış ilanı veriyorsanız siz satıcısınız , bizde müşteri.Kullanılan kelimeleri ve insanlara yapılan potansiyel anlayışsız muaemelesini tasvip etmiyorum.
Daha önce verdiğim ilanda yaşadıklarımdan haberiniz olmadığından dolayı,şartlardaki keskinliği anlamamanız gayet doğal.Sizi ve sizin gibi hobicileri tenzih etmeyi unutmuşum ilanımda.Özellikle 3 numaralı maddeyi okursanız durumun idrakine daha rahat varacağınız kanısındayım.

Saygılarımla

ah taşkın abi ah ne olurdu şu sistemi 2.5 ay önce dağıtsaydın :D

değil mi..?hepsini sana veriridim... :D

yarısını aldım zati
default_tongue%20(1).gif

valla abim yaptığın iyilikleri unutmam mümkün değil herşey için tekrar sağol

la onur valla alemsin ya :D

Wavemaster Eklenmiştir.Fiyatı 150 YTL

Atman 107 ve atman 105 satılmıştır.

Diğerleri güncel...