Keşfet

çeşitli Ekipman

Hasan Demir

Yeni Üye
Ad Soyad
Hasan Demir
- Aquael şelale filtre( 1200lt/saat) - 40 TL

- Seio M820 dalga motoru (3000lt/saat) - 30TL (üzeri biraz coralin alg kaplanmış)

- Refragtometre- 80tl (pipet ve yedek cam mevcut, isteyen olursa kalibrasyon için bir şişe saf su veririm)

Elimde bir armatür var. Lambalarla birlikte 200tl ye satıcaktım ama lambalardan biri yanmıyor. Diğerleri sağlam olduğu için sorun lambanın duyunda sanırım. Elinden bu tip işler gelen biri kolayca yapar. Armatürü suya yakın olsun diye ayaksız direk akvarumun üstüne yerleştirdim. Ayağın birinde minik bir kırık var ama ayaklar üstünde de duruyor çok sorun değil.

4x39watt 100cm armatür ve yanında bir adet analog timer, 1 aquascience blue, 1 fuji purple, 2 aquamedic beyaz T5 - 110 TL

Linktekinin siyahı:

Bu arada İstanbul-Kemerburgaz/Göktürk'teyim. Mecidiyeköy, levent, eyüp feshane'den teslim edebilirim. Veya kargoyla gönderim yapabilirim(armatür hariç).

Armatür ve dalga motoru rezerve edilmiştir.

harmatürdeki florasanlar kaç aylık

- Refragtometre- 80tl (pipet ve yedek cam mevcut, isteyen olursa kalibrasyon için bir şişe saf su veririm)

aldım arkadaşım.

aldım arkadaşım.
Refragtometre Sefer arkadaşıma verilmiştir.

Lambalar mavi ve fuji 2 aylık, beyazlar 4 aylıktır.

Hasanım sana terminal gözüktü :)

Armatür Satıldı mı ?

Güncel olanlar:

- Aquael şelale filtre( 1200lt/saat) - 40 TL

- Seio M820 dalga motoru (3000lt/saat) - 30TL (üzeri biraz coralin alg kaplanmış)

- 4x39watt 100cm armatür ve yanında bir adet analog timer, 1 aquascience blue, 1 fuji purple, 2 aquamedic beyaz T5 - 100 TL

Ayakları yok ve lambalardan bir tanesinin duyu bozuk olduğu için çalışmıyor. Duy değiştirilerek o da düzeltilebilir.

Linktekinin siyahı:

hasan kardesım armatur ayrıldımı eger ayrılmadı ıse benım tanka 95 cm ayaksız uyarmı?

Hasan'cım,

Seio'yu benim için ayırır mısın?

Tşk,

Seio M820 Seda Bey'e ayrılmıştır.

kardesım armaturu aldım

Armatür Yılmaz Bey'e ayrıldı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar