Keşfet

ÇeŞİtlİ Malzemeler

ekremdemir

Yeni Üye
Ad Soyad
ekrem demir
1. SU TAMAMLAMA APARATI (SIFIR) 25 TL.

2. 2 ADET FAN (SIFIR) 25 TL.

3. SEİO M820 (TEK VANTUZU YOK ) 35 TL.

4. FOOD TIMER WT-180 (SIFIR) 30 TL.

5. 4000 LT KAFA MOTORU ( KAPAK ÜZERİNDE HAFİF ÇATLAĞI VAR RESİMDE GÖRÜNÜYOR) 25 TL.

6. KÜÇÜK KAFA MOTORU 10 TL.

7. EMAŞ 150W METAL HALİDE 100 TL.

CANLI TAKASI OLABİLİR.

Moderatör tarafında düzenlendi:
6 numaralı kafa motoru markası nedir arkadaşım

6 numaralı kafa motorunun markasını yazabilirseniz almak istiyorum.ps ime motor olarak takmayı planlıyorum..saygılar

6 NUMARALI MOTOR HJ - 902 800 L. DİR.

1 VE 2 NUMARA YILMAZ BEY 'E AYRILMIŞTIR.

6 numaray aldım o zaman.

GÜNCEL

5. 4000 LT KAFA MOTORU ( KAPAK ÜZERİNDE HAFİF ÇATLAĞI VAR RESİMDE GÖRÜNÜYOR) 25 TL.

CANLI TAKASI OLABİLİR.

GÜNCEL

CANLI TAKASI OLABİLİR.

ilkay alp beye ayrılmıştır.

selamlar;

satıştaki malzemelerin biri için, şehir dışına bedelsiz olarak kargo ettiğim halde kargoyu bakıp beğenmediği için mi her nedense artık kargoyu teslim almayan forumdaki değerli bir hobicimiz, ısrarla istediği halde, zamanı olmayacakmış o parçayı kullanmak için ve kargo geri iade geliyor. Bu sebeple forumda herkese güvenmenin hata olduğunu öğrenerek kalan bütün malzemelerimi satıştan çekiyor ve çöpe atmayı tercih ediyorum.

Saygılarımla

Ekrem DEMİR.

Kardeşim öyle ortaya konuşma ismi verki bizde bilelim kimmiş o sen malzemeden bahsediyorsun ben koskoca akvaryumu verdim tum malzemelerle vatandaş ertesi gun aradı ve ben vazgectim dedi zararimi emeğimi sen dusun gerci artık o kişiyi herkes duyduğu için artık buralarda takılmıyor.kayboldu gitti.

Kardeşim öyle ortaya konuşma ismi verki bizde bilelim kimmiş o sen malzemeden bahsediyorsun ben koskoca akvaryumu verdim tum malzemelerle vatandaş ertesi gun aradı ve ben vazgectim dedi zararimi emeğimi sen dusun gerci artık o kişiyi herkes duyduğu için artık buralarda takılmıyor.kayboldu gitti.
kesinlikle isim vermeyeceğim, forumda münakaşa yaşamak istemiyorum. admin isterse girip bakabilir mesajlarım duruyor. insanlara bedava ürün gönderiyoruz, kargoyu geri çeviriyorlar.

Yuh be ne insanlar varmış ya....

Konu görüntüleyen kullanıcılar