Keşfet

Ceşitli Mercanlar

Dostum yanlış anlama ama bu fiyatları neye göre yazdın?

fiyatlar çok iyi gerçekten. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar.canlılar benim elime ulaşana kadar cok zaiat verdim 1.5 senedir sıkıntısız besliyorum .Giresun enyakın Ankaraya 12 saat ortalama İstanbula 15 saat izmir desen daha uzak  izmirden mercan söyldim 400tl öldü bunun gibi birsürü kayıplar ve cargo paralarıda cabası yani bu mercanlar bana aslında dahafazlaya geldi.ve renk olarakta gayet iyiler.marine gecegim için satıyorum yoksa satmam zaten.malzeme gurubunu uygun fiyatlara veriyorun cünkü bana okadar zararları olmadı.ama canlı olayının bana bayagı zararı oldu.Fiyatları yazarken bunları göz önünde bulundurdum.

O zaman giresun çevresinde birilerine vermeniz gerekiyor

Merhabalar.canlılar benim elime ulaşana kadar cok zaiat verdim 1.5 senedir sıkıntısız besliyorum .Giresun enyakın Ankaraya 12 saat ortalama İstanbula 15 saat izmir desen daha uzak izmirden mercan söyldim 400tl öldü bunun gibi birsürü kayıplar ve cargo paralarıda cabası yani bu mercanlar bana aslında dahafazlaya geldi.ve renk olarakta gayet iyiler.marine gecegim için satıyorum yoksa satmam zaten.malzeme gurubunu uygun fiyatlara veriyorun cünkü bana okadar zararları olmadı.ama canlı olayının bana bayagı zararı oldu.Fiyatları yazarken bunları göz önünde bulundurdum.
Tabi ki fikirlerine saygı duymamız gerekiyor. Ancak yeme alıştırmadan öldürülen balığı daha sonrakilerin fiyatlarına yüklemek pek doğru değil bence. Hepimiz söylediğiniz zaiyatları veya kargo paralarını veriyoruz. Ama Yellow tang inde fiyatı bellidir. Arkadaşlar size telkinde bulunurken satılmaz imasında bulunuyorlar aslında . Şu da var ki ben orlarda bu hobiyi yapıyorsam 160 a istanbuldan alacağıma 200 e yakında ki hobiciler den almayı tercih ederim. Lakin sizin fiyatlarınız bu bedellerinde üstünde. Kaldı ki bu canlılar 48 saat yola bile gidebilecek canlılar. Örn buton polip, zoa

By Nebi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar her fikre saygım ver peki ozaman Mercanların Fiyatlarını siz belirleyin tabii hakkını verek

Hobici alış verişi olması münasebetiyle her biri 100'er TL den alıcı bulur diye düşünüyorum.

Tornc color ve Zoa Degerinde Kadir Beye satılmiştir.Buton polip ve babıl anemon güncel

Merhabalar.canlılar benim elime ulaşana kadar cok zaiat verdim 1.5 senedir sıkıntısız besliyorum .Giresun enyakın Ankaraya 12 saat ortalama İstanbula 15 saat izmir desen daha uzak  izmirden mercan söyldim 400tl öldü bunun gibi birsürü kayıplar ve cargo paralarıda cabası yani bu mercanlar bana aslında dahafazlaya geldi.ve renk olarakta gayet iyiler.marine gecegim için satıyorum yoksa satmam zaten.malzeme gurubunu uygun fiyatlara veriyorun cünkü bana okadar zararları olmadı.ama canlı olayının bana bayagı zararı oldu.Fiyatları yazarken bunları göz önünde bulundurdum.
fiyatlarınıza saygı duyuyorum ama hesabınız bir hobiciden çok iş yeri mantığı taşıyor, by nebi ninde dediği gibi bahse konu zararları hepimiz yaşıyoruz..hayırlı satışlar..

canlılar satılmıştır alan arkadaşlara hayırlı olsun.İlan kapanabilir

Konu görüntüleyen kullanıcılar