Keşfet

Chelmon aiptasia yemeye alışır mı?

gorkembora

Yeni Üye
Ad Soyad
GÖRKEM BORA TANER
Arkadaşlar,

Chelmon'u tanka koyalı 10 gün oldu ama aiptasialara hiç dokunmuyor. Bunları yemeye zamanla mı alışır yoksa hiç mi yemez acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ustad belki yer ama 10 gundur yemediyse yemiyecek gibi gorunuyor. Midye karides vs yiyorsa bir kac gun yemlemeyi kesebilirsin ac kalsin denemeye deger. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
walla artemia attım yemedi. Donmuş iç midye çözdüm ufak ufak attım yemedi. Bişey yendiğini de görmedim henüz malesef :(

Her chelmon yer diye bir kural yok.Sizinki aiptasia sevmiyor olabilir.Hiçbir yemi kabul etmiyorsa sumpa alın ve orda kan kurdu ile beslemeyi deneyin.Kan kurduna alıştığında üste alırsınız.Ben genelde öyle yapıyorum.

Kan kurdu nerde bulurum ?

Kan kurdu nerde bulurum ?

Dondurulmuş olarak akvaryumcularda bulabilirsiniz, kurutulmuş vermeyin. Soğuk zinciri bozmadan buzdolabının dondurucu kısmında muhafaza edin. Dondurulmuş mysis karidesi de deneyebilirsiniz. 

İyi akşamlar,

Akvaryumcularda genelde paketi 20 tl ye satılıyor.1 paketten yanılmıyorsam 20-30 arası tablet çıkıyor.

Dondurulmuş dimi [emoji106] adı ne diye geçiyor.?

Trabzonspor ve cernobilden sonra en büyük kanser sebebidir chelmona yem yedirmek...

kuru yem yedirmeyi başaran hobici dostlarımızda mevcuttur ve onlar benim gözümde evliyadır,eli öpülesidir. Hepsi aptasia yemez ayrıca sevgiler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dondurulmuş dimi
emoji106.png
adı ne diye geçiyor.?

Evet dondurulmuş olarak satılıyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri