Keşfet

Chelmon- Emerald Crab

yekim

Yeni Üye
Ad Soyad
Yusuf
Arkadaşlar tankımda çoğalan tüp kurtları ve buble alg için Chelmon ve Emerald Crab arıyorum.
Samsunda olmamdan dolayı balık bulmakta zorlanıyorum.

elimde aiptasia ve tüp kurdu yiyen,ocean nutrition shirimp ve sera artemia ile beslediğim chelmon var.150 tl

Ufuk bey; önceliğim crab çünki aşırı derecede buble alg kapladı tankımı. Crabı aldığım yerden tercih etmeyi düşünüyorum. Eğer crab da bulabilirseniz ikisini alayım.

Emerald Crab'i en son Reefland Hagop Abi'nin son listesinde görmüştüm; bilmem otobüs vb. yapar mı. Bu arada Bubble Alg'i başta Foxface'ler olmak üzere çoğu Tang türü de yer...

Foxface kesin yermi yaaa. Ona göre boşuna crab aramayım. Zaten onunda dişisi yiyor felan diyolar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dişisini kim ayırt etmiş onun, büyük yalan. Erkek-dişi hepsi yer, ithalattan gelmiş ve yeme alışıp kibarlaşmamış olan olursa daha garantili yer...

Yem konusunda foxface mi yer diyosun.

Emerald Crab'i en son Reefland Hagop Abi'nin son listesinde görmüştüm; bilmem otobüs vb. yapar mı. Bu arada Bubble Alg'i başta Foxface'ler olmak üzere çoğu Tang türü de yer...
Eser buna maalesef katilamayacagim. Onceki tankimda hem foxface hem emerald vardi, bubble alg yuzunden tanki bozma noktasina gelmistim. Tanglerin hicbiri dokunmadigi gibi, foxface de kafasina gore bir dokunup bir dokunmuyordu. Kesinlikle yer diye bir garanti yok, 4 tane emerald ile tank tertemiz oldu. Kesinlikle emerald derim bubble alg konusunda.

Cenk sende var mı yada bulabileceğim yer var mı

Cenk sende var mı yada bulabileceğim yer var mı GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben daha once Ekstrem'in Ingiltere ithalatinda almistim, maalesef Ingiltere ithalati disinda pek bulunmuyor cunku vatani karayipler :)

Saol dostum

Bende Foxface ve Naso yemişti hepsini. Forumlarda alternatif olarak Yellow ve diğerlerinin de yediğini hep okudum; ithalattan gelmiş ve yem yemeye alismamis olursa yemesi daha garantili olur mantıken...

Konu görüntüleyen kullanıcılar