Keşfet

Chelmon Üretimi Başarılı Oldu..

Keşke tercüme ederek paylaşsaydınızda üretim süreci anlaşılsaydı böyle sadece bebek chelmon un 18 ve 57 haftalık hallerini görmüş olduk. 

yem aldıramayan var ya, üretim nedir :)

Palyanco şapşiklerinden İsteyen olursa profilimi inceleyebilir. Ama chelmon yumurta dökende olursa lütfen bana ulaşsın  hatta farklı türlerden de olur ????

Bir iki aya şirin bir piko kurma planım var mesajı görünce kafamın içinde bir ses ''rota oluşturuldu'' dedi   :)  @Batık_Gemi

Edit: Alıntılamayı beceremeyince metni düzenleyip etiketledim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kim ürettiyse Allah razı olsun. en sevdiğim balık. Yeme alıştırması sorun oluyordu, üretim olunca yem sorunuda olmaz. Çok güzel haber..
???? Zaten bir çok üretim balığını yurtdışı belirli başlı yerlerden satin alınarak Türkiye'de satış yapılıyor biliyorum onlarinda bazıları kuru yem almıyor gerçi üretim paylanco balıkları harici tr üretim konusunda çok geniş bir yelpazeye sahip değil ???? birde eğer yumurta döken chelmon varsa bende almak isterim ???? nasıl yumurta döker kaç tane olması gerekli vs bilmem ???? yumurta görmek önemli ????

Yumurtaları tang türü gibi suya sprey şeklinde atıyorsa çok zor elde etmesi. Büyük labaratuarlar lazım.. 

Yumurtaları tang türü gibi suya sprey şeklinde atıyorsa çok zor elde etmesi. Büyük labaratuarlar lazım.. 
Gördünüz mü hocam nasıl üretilirken tanıtım videosu varmı yada izlediğiniz paylaşırsanız sevinirim ????

Konu görüntüleyen kullanıcılar