Keşfet

Chelmon Ve Boxer Shrimp

YavuzMarine

Yeni Üye
Ad Soyad
Yavuz Işık
Chelmon L boy 100 tlBoxer shrimp L bot 80 tlGayet sağlıklılarhttp://imageshack.us/photo/my-images/818/photoeyl01160502.jpghttp://imageshack.us/photo/my-images/825/photoeyl18151941.jpg

Kargo yapmam, anadolu yakası bostancı kadıköy civarları elden teslim

Chelmonun yem alma durumu nedir

Kum midyesi, artemia, beyaz kurt, aptiasa yiyor, biraz nori yiyiyor. Bunun haricinde tum gun kayalardan birşeyler bulup yiyor. Kuru yem alan chelmon görmedim hiç

Chelmon için ÖM gonderdim.

Yavuz Bey chelmon için ÖM gönderdim

chelmon için, öm gönderenler arasında sıralama yaptım ilk gönderende öncelik kimseye haksızlık olmasın. Boxer shrimpin talibi yok sanırım pek :)

Chelmon ilk mesaj atan Cihan Bey e verilmiştir. Boxer Shrimp güncel 50 tl L boy

Ergün abi şimdi görmüş oldum sayende :)

dahada var yanı :) ergün abi rahmetlıyı hatırlattın gene:)

Rahmetlinin veliahtı var şimdi onu alıştırıcam :)

Kaçırmışım Chelmon' u, çok uygun fiyatla çok güzel balıkmış :-(

Ben de bir tane bulsam yeme alıştırmayı düşünüyorum, bakalım olacak mı. Araştırdığım kadarıyla, midyeye, karidese, Artemia bulamacına vb. batırılmış NLS Finicky Fish (zor yem alan nazlı balık) Formula yem ile alıştırılıyormuş, sonra devamı geliyormuş ama Ergün Bey' in paylaşmak isteyeceği başka sırlar belki vardır :)

Selamlar

Bu son ithalatta baya bi chelmon gelmis aslinda akvaryumcularda goruyorum ben Eser Bey

26' sındaki ithalatı Chelmon alacağım diye çok hevesle bekledim Yavuz Bey ama araç problemi yaşadım bu hafta, yaya kaldım ve kimseye gidemedim, haftasonu gezeceğim. Bana ÖM ile mekan söyler misiniz nokta vuruş yapayım? :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kazasker arkadas pet, fiyat yuksek ama nakite iyi indirim war

Sahibinden az kullanilmis boxer shrimp vereyim Eser Bey? :)

Saglik olsun

Konu görüntüleyen kullanıcılar